Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Ο Δήμαρχος Άμφισσας για τον νέο χρόνο

Η αλλαγή κάθε χρόνου δίνει πάντοτε μια καλή αφορμή για αισιοδοξία, εγκάρδιες ευχές και ανανέωση της ελπίδας, όπως σε ατομικό και στο συλλογικό επίπεδο, για έργα προόδου, δημιουργίας και εξυπηρέτησης του συνόλου.
Φέτος η κατάσταση διαμορφώνεται σε πολύ χειρότερα επίπεδα απ’ ότι οι πλέον απαισιόδοξοι περίμεναν. Όμως και σε αυτή τη βάση θα πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία και ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά με την συμμόρφωση σε κανόνες που κάποιοι είχαν ξεχάσει να εφαρμόσουν.
Στην δύσκολη συγκυρία, που βιώνουμε μερικοί, κοντά μας και μακριά μας, προσπαθούν αν όχι να την εκμεταλλευτούν, πάντως να μην την αντιμετωπίσουν εκτονωτικά, εμείς θα συνεχίσουμε με όραμα και ελπίδα. Αγώνας σύμφωνα με τις προσδοκίες όλων των συμπολιτών μας, διεκδίκηση των δικαίων μας, συμπαράσταση σε εκείνους που την χρειάζονται, βελτίωση των υποδομών μας σε πόλη και δημοτικά διαμερίσματα, πολιτιστική ανάπτυξη ουσίας.
Προσπάθεια και δείγμα ελπίδας έδωσε το Δημοτικό Συμβούλιο ότι παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες που ......σαν Δήμος αντιμετωπίζουμε ομόφωνα ψήφισε για το 2010 μηδενικές αυξήσεις Δημοτικών Τελών και προσωπικά όπως και σεις πρέπει να το χειροκροτήσουμε. Είναι γεγονός ότι όλα τα ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν καθημερινά με μέτρα που παίζουν με το εισόδημά μας και την ποιότητα ζωής μας.
Είναι γεγονός ότι πολλά αλλάζουν με τις μεταρρυθμίσεις του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 2.
Αλλά είναι πασιφανές ότι ο Δήμος μας έχει βελτιώσει την έξωθεν καλή μαρτυρία του και κυρίως σε πιστωτές, έτσι βρίσκει τώρα εύκολα ανοιχτές πόρτες.
Δεν οφείλουμε ληξιπρόθεσμα ούτε σε προμηθευτές ούτε σε υπαλλήλους και πάντα προσπαθούμε για το καλλίτερο, όμως είναι γεγονός ότι στο τέλος της τετραετίας και θα έχουμε πραγματοποιήσει σχεδόν το σύνολο του προγράμματός μας, όπως και έργα που ενδιάμεσα έπρεπε να γίνουν και γίνανε.
Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την στρατηγική μας στα οικονομικά του Δήμου καθόσον καταφέραμε να μειώσουμε κατά 40% το διαφαινόμενο έλλειμμα που παραλάβαμε στο τέλος της δικής μας τετραετίας.
Στην συμβολική αυτή τελετή κοπής της πίτας ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους τους συνδημότες μας Υγεία, προκοπή και Δύναμη ξεπεράσματος όλων των δυσκολιών που έχουν ενσκήψει στον κόσμο, τη χώρα και το Δήμο μας. Καλή χρονιά, πίστη στον αγώνα, ατομικό και συλλογικό, συσπείρωση πάνω από ιδιοτελή, προσωπικά μικροσυμφέροντα για αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων μας.
Και πάλι χρόνια πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου