Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Τι θα τις κάνουν τόσες λαμαρίνες στην Άμφισσα;

Ελάχιστοι
καταστηματάρχες στην Άμφισσα τρομοκρατήθηκαν σε τέτοιο βαθμό που να μετατρέψουν τα μαγαζιά τους σε φρούρια, από αυτά που διέδιδαν οι καλοθελητάδες για επεισόδια που θα συνέβαιναν κατά την διάρκεια της δίκης.
Τα καταστήματα ήταν ανοιχτά , οι διαδηλώσεις γίνανε με συμμετοχή και κατοίκων της περιοχής και σχεδόν τίποτε δεν σκίασε την πρώτη ημέρα της δίκης.
Τα επεισόδια δεν συνέβησαν όπως προβλέπαμε στο Iteanet, κόντρα στο κλίμα αστυνομοκρατίας... και τρομολαγνείας που ορισμένα κέντρα προσπάθησαν να επιβάλουν.
Τώρα τι θα γίνουν όλες αυτές οι σιδεριές; ευτυχώς η περιοχή διαθέτει σύστημα ...ανακύκλωσης, στην φωτογραφία φορτηγάκι μεταφέρει λαμαρίνες και παλιοσίδερα ένα στενό πάνω απο το ξενοδοχείο amfiseum.

3 σχόλια:

  1. Ο παλιατζής παιδιά! Ο παλιατζής στη γειτονιά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδιά τι αστυνομοκρατία και τρομολαγνεία; ποιός έσπειρε τον πανικό; Οι αστυνομικοί ή οι καταστροφείς του περσινού Δεκέμβρη;

    Εαν δεν τα είχαν σπάσει όλα τότε θα είχαν πανικοβληθεί έτσι οι καταστηματάρχες της Άμφισσας; Δε νομίζω.

    Δεν είναι η Αστυνομία τρομοκράτες. Ηρεμήστε λίγο και σκεφτείτε καθαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε ανώνυμε, τρομολάγνοι είναι αυτοί που υποστήριζαν ότι θα γίνουν στην Άμφισσα φασαρίες και συστηματικά τρομοκρατούσαν με συνειδητά ψέματα τον κόσμο της περιοχής μας.
    Διαβάσαμε εφημερίδες της Αθήνας, ακούσαμε πολιτικά πρόσωπα της περιοχής μας.
    Δεν είναι δυνατόν να εξισώνουμε τις αντιδράσεις στην περυσινή εξέγερση της νεολαίας με την φετινή δίκη.
    Πέρυσι ήταν χιλιάδες αγανακτισμένοι νεολαίοι στους δρόμους, ενώ φέτος ήρθε ένας μικρός αριθμός για να διαδηλώσει για την δίκη.
    Διογκώθηκαν γεγονότα και πιθανότητες από συγκεκριμένα συμφέροντα, που όμως διαψεύστηκαν από την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή