Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Χωρίς προβλήματα η κίνηση των εκδρομέων και Ενίσχυση της Αστυνομικής Διευθνσης Φωκίδας

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξήχθη η κίνηση των εκδρομέων των εορτών στο οδικό δίκτυο ευθύνης της αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδας.

Όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Τσαγκαραδάκης η τροχαία είχε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα και βρισκόταν επί ποδός όλες αυτές τις ημέρες. Η κίνηση σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή ήταν Αυξημένη, αλλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπήκαν σε ισχύ την Παραμονή των Χριστουγέννων και διατηρήθηκαν μέχρι και χθες ανήμερα των Φώτων. Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων είχε απαγορευτεί η κίνηση φορτηγών αυτοκινήτων ωφέλιμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για το ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών από τις 4 το ... απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.

Επιπλέον, έντονη είναι η παρουσία της Τροχαίας στα εθνικά οδικά δίκτυα, καθώς προβλέπεται να υπάρχει περιπολικό ή μοτοσικλέτα της αστυνομίας ανά 20 έως 30 χιλιόμετρα.


Η έξοδος των εκδρομέων για τις γιορτές των Χριστουγέννων ήταν αυξημένη κατά 12% σε σύγκριση με πέρυσι. Το ευτύχημα ήταν σύμφωνα με τον κ. Τσαγκαραδάκη ότι δεν συνέβη κανένα τροχαίο ατύχημα που να συνδέεται με την κίνηση στο εθνικό δίκτυο.

Ενίσχυση της Αστυνομικής Διευθνσης Φωκίδας

Την ενίσχυση της αστυνομικής διεύθυνσης Φωκίδας με επιπλέον προσωπικό έχει ζητήσει ο αστυνομικός διευθυντής Ηλίας Τσαγκαραδάκης εν όψει και της δίκης των ειδικών φρουρών.

Δεν επαναπαυόμαστε σημείωσε ο κ. Τσαγκαραδάκης και τόνισε ότι ήδη η τοπική ηγεσία της αστυνομίας έχει καταρτίσει πλάνο για την ασφαλή και ήσυχη διεξαγωγή της δίκης.

Όλη η δύναμη της αστυνομικής διεύθυνσης θα είναι σε κόκκινο συναγερμό ενώ ο κ. Τσαγκαραδάκης υπογράμμισε ότι θα διαφυλαχτούν οι περιουσίες των πολιτών και πως αστυνομικοί από όμορες διευθύνσεις θα συνδράμουν το έργο τους. εμφανίστηκε καθησυχαστικός και σε χαμηλούς τόνους σημείωσε ότι η αστυνομία θα κάνει την δουλειά της.
Από Λεπάντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου