Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Απεργία από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φωκίδας στις 10 Φεβροuαρίου

Στις 26 Γενάρη. συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο για οργάνωση απεργιακής κινητοποίησης

Εργατοϋ­παλληλικό Κέντρο Νομού Φωκίδας Τμήμα Γενι­κής Συνομοσπονδίας Εργα­τών Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Ε.)

- Συνάδελφοι, στη βάρβαρη πρωτοφανή επίθεση σε βάρος της εργατικής τάξης, των λαϊκών στρωμάτων, εμείς, το οργανωμένο λαϊκό κίνημα, μόνο μια απάντηση μπορούμε να δώσουμε. ΑΓΩΝΑΣ.

Τρομοκρατούν με τα ελλείμ­ματα των ασφαλιστικών ταμείων, ελλείμματα που τα δημιούργησαν οι ... δικές τους πολιτικές που αβαντάριζαν και αβαντάρουν το μεγάλο κεφάλαιο για να ανατρέ­ψουν ότι έχει απομείνει από την κοινωνική ασφάλιση, το κουτσουρεμένο σύστημα υγείας.

Φουσκώνουν τα μυαλά του λαού για φοροδιαφυγή και φοροφυγάδες για να μας πείσουν να μαζεύουμε απο­δείξεις από τα κουλούρια και αυτοί, τα λεφτά μας τα δίνουν στο κεφάλαιο να ξεπεράσει την κρίση του. Κάνουν κοινωνική πολιτική με τα επιδόματα φτωχοκο­μείου ενώ την ίδια στιγμή τα επιδόματα τα παίρνουν πίσω διπλά και τρίδιπλα με την φορολόγηση καπνού ­ τελών κυκλοφορίας. Συνάδελφοι, στις χιλιάδες απολύσεις, στη νέα αντια­φαλιστική βαρβαρότητα, στη νέα φορολογική επιδρο­μή στα λαϊκά εισοδήματα, στη μείωση μισθών και
συντάξεων, στα άγρια χαρά­τσια σε κάθε πτυχή της ζωής μας μια μόνο απάντηση ται­ριάζει. ΑΓΩΝΑΣ.

Ο αγώνας αυτός για να είναι αποτελεσματικός πρέπει να έρχεται με σύγκρουση με την λογική της ηγεσίας της ΓΣΕΕ που ως πράκτορες του κεφαλαίου, της Κυβέρνησης και της Ε.Ε. προωθούν την υποταγή, το σκύψιμο του κεφαλιού, την πλήρη συναίνεση στα αντεργατικά μέτρα. Καμία αυτα­πάτη για το ρόλο αυτών των ηγεσιών. Σας καλούμε να πάρετε αποφάσεις για απεργία την Τετάρτη στις 10/2/2010.

Να βγάλετε ανακοινώσεις, αφίσες. Να τις δημοσιεύσετε στον τοπικό Τύπο. Να συγκαλέσετε συνελεύσεις. Ήδη το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας ομόφωνα αποφάσι­σε 24ωρη απεργία την ίδια ημέρα.

Για την καλύτερη οργάνωση της απεργιακής μάχης σας καλούμε την Τρίτη 26 Γενά­ρη στις 6:30 μ.μ. στο Εργατι­κό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου