Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Ανακοίνωση της Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ιτέας Κίρρας και του Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ

Η βουλευτική έδρα δεν έφερε την ηρεμία στο ΠΑΣΟΚ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΤΕΑΣ –ΚΙΡΡΑΣ –ΤΡΙΤΑΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μαζική συμμετοχή των μελών της τ.ο. Ιτέας πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της Οργάνωσης μας, παρουσία και της βουλευτού Φωκίδος Αφροδίτης Παπαθανάση.
Στη διάρκεια της συνέλευσης έγινε ενημέρωση των μελών για τα ζητήματα της Οργάνωσης και τα τοπικά ζητήματα από τον Γραμματέα της Τ.Ο. Θανάση ......Κουφάλη.
Η βουλευτής Φωκίδας αναφέρθηκε και ανέλυσε τα προβλήματα που αφορούν τους άξονες της κυβερνητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια τοποθετήθηκε με εκτενή και λεπτομερή τρόπο για την πορεία
των έργων του Νομού.
Η διαπίστωση περί καμένης γης της διακυβέρνησης από την Νέα Δημοκρατία με ευθύνες των εκπροσώπων της, και των παραγόντων της
αφορά και τη Φωκίδα. Κοινή πρόταση και κοινή θέληση των μελών-φίλων του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Ιτέας, αλλά και της ίδιας της βουλευτού είναι η προώθηση και συνέχιση των βασικών και σημαντικών έργων
καθώς και ο κεντρικός στόχος πού είναι η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.
Η βουλευτής Αφροδίτη Παπαθανάση αφού ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον λαό της Ιτιάς για την στήριξη στο ΠΑΣΟΚ αλλά και στο πρόσωπο της, δεσμεύτηκε για συχνή και συνεχή επαφή με επισκέψεις σε ανοικτούς και μαζικούς χώρους .


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Ο Γραμματέας Ν.Ε και η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ σηκώνουν το γάντι και απαντούν στις προκλήσεις.
Ο Νίκος Πέτρου δηλώνει :
Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση για χάρη της αλήθειας την οποία οφείλουν να γνωρίζουν οι πολίτες της φωκίδας .
Προς αποκατάσταση της προσωπικής και κομματικής μου αξιοπρέπειας αλλά και της ΝΕ. ΠΑΣΟΚ η οποία σύμφωνα με το άρθρο 27 του καταστατικού είναι το ανώτερο πολιτικό και αποφασιστικό όργανο του κινήματος στον νομό . Αποφασίζει στα πλαίσια του κινήματος για θέματα του νομού και έχει την ευθύνη την εξειδίκευση και υλοποίηση της πολιτικής του κινήματος και των αποφάσεων σε επίπεδο νομού.
Δηλώνω υπεύθυνα απέναντι στα ψευδή άθλια και συκοφαντικά δημοσιεύματα εφημερίδων και του διαδικτύου που φέρουν την υπογραφή Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΙΤΕΑΣ με σκοπό να πλήξουν εμένα προσωπικά αλλά και μέλη της Ν.Ε. OΤΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗ έχουν τα όριά τους .
Τριάντα πέντε χρόνια υπηρετώ ανιδιοτελώς το κίνημα ΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ γιαυτό μαθήματα κομματικού πατριωτισμού δεν δέχομαι από κανέναν ιδιαίτερα από αυτούς που διορίστηκαν στο δημόσιο χωρίς προσόντα με κομματικά κριτήρια και όχι αξιοκρατικά ως ΚΗΠΟΥΡΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ .
Θέλω να καταγγείλω δημόσια όσους με το ψευδώνυμο και την μάσκα της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ ΙΤΕΑΣ προσπαθούν να κρύψουν το πρόσωπό τους υποκινώντας και καλιεργώντας την εσωστρέφεια στο ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ .
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ τους ΕΠΕΣΑΝ.
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ τους ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΗΚΑΝ.
ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ τους ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.
Απαντώ υπεύθυνα στα συγκεκριμένα δημοσιεύματα .
Η Ν.Ε και εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή στηρίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις όσο καμμία άλλη οργάνωση στην φωκίδα την Τ.Ο. ΙΤΕΑΣ.
Ουδέποτε δεσμευτήκαμε όπως ψευδώς ισχυρίζονται ότι θα πληρώνουμε όλα τα έξοδα αλλά μέρος αυτών όπως και κάναμε .
Το αποδεικνύουν σχετικές αποδείξεις υπογεγραμμένες από το μέλος της συντονιστικής Ευθ. Μπουραζάνη ότι παρέλαβαν τα χρήματα !!!
Οσον αφορά την έξωση της Τ.Ο ΑΜΦΙΣΣΑΣ σας παραπέμπουμε στις δηλώσεις του Αντιδημάρχου και Γραμματέα της Τ.Ο ΑΜΦΙΣΣΑΣ κου Ευθ. Βλαχοδημητρίου ο οποίος προς τιμήν του αποκαθιστά την αλήθεια !!!
Ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιώ το κτίριο της Ν.Ε. ως χώρο προσωπικής μου διαμονής .
Είναι αλήθεια το γνωρίζουν οι πάντες και εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ ότι αφιερώνω πολλές ώρες την ημέρα και την νύχτα για τις ανάγκες και την λειτουργία του κόμματος στον Νομό .
Είναι αλήθεια ότι το τηλέφωνο είναι σε διακανονισμό με τον ΟΤΕ Λόγω της μεγάλης χρήσης του λόγω εκλογών αφού εκείνοι που είναι υποχρεωμένοι βάσει των εγκυκλίων και του Νόμου δεν έχουν καταβάλει ακόμη τις χρηματικές εισφορές των παρόλο ότι κατέχουν δημόσια αξιώματα τα οποία κατήγαγαν με την στήριξη του κόμματος .
Είναι αλήθεια ότι εδώ και 14 μήνες από 1/11/2009 έως σήμερα μόνοι μας πληρώνουμε το ρεύμα , τηλέφωνο , τις φιλοξενίες στελεχών και γενικά λειτουργικά έξοδα .
Τα οικονομικά είναι στην διάθεση του οποιουδήποτε για έλεγχο .
Οσον αφορά την βουλευτή έχουμε δηλώσει σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης την στήριξή μας , ας αναζητήσουν τις δηλώσεις μου σε αυτά
Ο λαός της φωκίδας επέδειξε πρωτοφανή ωριμότητα δηλώνοντας έμπρακτα ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον θεωρεί δεδομένον.
Ο λαός της φωκίδας εύκολα τιμωρεί όσους επιδίδονται σε συμπεριφορές έπαρσης και αλαζονίας ή σε συμπεριφορές λάθρα πλουτισμού .

Η φωκίδα άλλαξε σελίδα.
Το ΠΑΣΟΚ στην φωκίδα άλλαξε
Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που έρχονται και όχι σε αυτούς που απήλθαν .
Το μέλλον ανήκει στην νέα γενιά της πατρίδας μας την οποία εμπιστευόμαστε .
Τέλος δηλώνω ότι θα τηρήσουμε και θα τιμήσουμε τις δεσμεύσεις και υποσχέσεις μας .

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΦΩΚΙΔΑΣ

Νικόλαος Πέτρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου