Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Απεργία του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας στις17 Δεκέμβρη

Προετοιμασίες και σε Στερεά - Εύβοια

Δράση για να φτάσει παντού το απεργιακό κάλεσμα αναλαμβάνουν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και στους νομούς της Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας. Στη Χαλκίδα η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Αγοράς, στις 11.30 π.μ. Στη Λαμία στην πλατεία Πάρκου, στις 10.30 π.μ. Στην Αμφισσα στην πλατεία Λαού, στις 11 π.μ.

Απόφαση για συμμετοχή στην απεργία έχει ήδη πάρει το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας που σήμερα πραγματοποιεί σύσκεψη, όπου θα συμμετάσχουν το σωματείο εργαζομένων στο νοσοκομείο ... Αμφισσας, στους ΟΤΑ, η ΕΛΜΕ Φωκίδας, ο Εμπορικός Σύλλογος και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων. Στην απεργία αποφάσισαν να συμμετάσχουν ακόμα τα Σωματεία Οικοδόμων Χαλκίδας και Αλιβερίου, ενώ την Τετάρτη, 9 Δεκέμβρη, σε Γενική Συνέλευση προχωρά το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας. Με περιοδείες σε χώρους δουλειάς το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να προχωρήσουν σε γενικές συνελεύσεις και να πάρουν απόφαση για την απεργία. Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί μεταξύ άλλων σε ΣΕΛΜΑΝ, ΝΕΟΣΕΤ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, εμπορικά καταστήματα, ΒΙΟΜΕΚ, ΤΣΙΠΙΤΑ, εργοτάξιο Στυλιανίδη, ΑΤΛΑ, ΛΕΒΕΝΜΠΡΟΪ, εργοτάξιο Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας.

Στη Φθιώτιδα, σήμερα Παρασκευή, συνεδριάζουν τα ΔΣ των Εμποροϋπαλλήλων και των Τροφίμων - Ποτών. Αύριο η Γραμματεία Θήβας του ΠΑΜΕ καλεί σε σύσκεψη στις 10 π.μ. στο ΚΑΠΗ Οινοφύτων.
Από Ριζοσπάστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου