Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ο Δήμαρχος Άμφισσας για την εκπομπή του Χαρδαβέλα

Άμφισσα 25-11-2009

Αγαπητοί φίλοι, συμπατριώτες
Σχετικά με τη δίκη του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, θα έπρεπε να είμαι ή τρελός ή τουλάχιστον αδαής για να έχω σε πρώτη πρόταση, σε πρώτη γραμμή, σε πρώτη παρουσίαση την άποψη για την διαφήμιση της πόλης. Έτσι μισή και πλέον ώρα συνέντευξης με θέματα όπως υπακοή στους νόμους σεβασμός στους θεσμούς, εμπιστοσύνη στην πολιτεία και βέβαια διασφάλιση των όρων συνέχισης της ζωής της πόλης χωρίς παρατράγουδα, για προφανείς λόγους, νυχτερινή εκπομπή, κατάφερε να απομονώσει κάποια πρόταση μερικών δευτερολέπτων γιατί έτσι συνέφερε προκειμένου να αλλοιωθεί το νόημα της ληφθείσας συνέντευξης. Την ίδια ώρα δεν έδωσαν δυνατότητα σε τηλεφωνική παρέμβαση κατά την διάρκεια της εκπομπής. Μετά από όλα αυτά δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εκτός από το ότι λυπάμαι προσωπικά και ντρέπομαι για το επίπεδο της χθεσινής παρουσίασης που μόνο άλλα ......πράγματα θυμίζουν και σε άλλες καταστάσεις θέλουν να οδηγήσουν αυτό που όλοι μας πιστεύουμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη και ήρεμη πορεία μιας δίκης προς όφελος της δημοκρατίας την οποία όλοι θέλουμε να λέμε ότι υπηρετούμε.
Δηλώνουμε δε κατηγορηματικά, τόσο εγώ προσωπικά όσο και το Δημοτικό Συμβούλιο που υπερψήφισε την πρόταση της αποδοχής διεξαγωγής της δίκης στην Άμφισσα συμπάσχει με την οικογένεια του θύματος.

2 σχόλια:

  1. Γιατί δεν λέτε από πού πήρατε το δελτίο τύπου, από την στιγμή που αυτό είχε δημοσιοποιηθεί σε ένα και μόνο μέσο την συγκεκριμένη στιγμή που το βάλατε κι εσείς;
    Δεν είναι αποκλειστικότητα το δελτίο τύπου και δεν μπορεί κάποιος να σας κατηγορήσει, αλλά όταν είναι τόσο φανερή η "κλοπή" σε εμάς που παρακολουθούμε όλα τα διαδικτυακά μέσα της περιοχής μας και γνωρίζουμε εκ των έσω τα της δημαρχίας, εγείρονται ερωτηματικά...

    Ένας απλός υπάλληλος του Δήμου Άμφισσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλε μου δεν θα σε ακολουθήσουμε στους προβληματισμούς σου.
    Είναι κρίμα που προσπαθείς να δημιουργήσεις αντιπαλότητες και κακές εντυπώσεις για την ιστοσελίδα μας.
    Αν είσαι ένας απλός υπάλληλος του Δήμου Άμφισσας δεν μπορεί θα τους ξέρεις όλους εκεί μέσα, ρώτησε τον Δήμαρχο σου και τον υπεύθυνο για τα δελτία τύπου, για το ποιος μας ενημέρωσε.
    Την σελίδα μας την ενημερώνουν Δήμοι, Νομαρχίες, η Περιφέρεια, Βουλευτές, κόμματα, Σύλλογοι και απλοί άνθρωποι.
    Η ιστοσελίδα μας δεν κλέβει, αναδημοσιεύσει ειδήσεις από το διαδίκτυο βάζοντας την πηγή τους.

    Αν κάποιος πρέπει να διαμαρτυρηθεί είναι η σελίδα μας, που γίνεται αντικείμενο κακής αντιγραφής και ανταγωνισμού επειδή είναι στην πρώτη γραμμή και στην πρώτη θέση της αναγνωσιμότητας στον Νομό και την πόλη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή