Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2009

Αγώνας του Γ.Σ. Ιτέας σήμερα στο κλειστό

Η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Γ.Σ. Ιτέας δίνει σήμερα Σάββατο αγώνα με τον Απόλλωνα Λιβαδειάς .
Ο Αγώνας θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο στην Ιτέα και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

22 σχόλια:

  1. Νίκησε ο Γ.Σ. Ιτέας με 64-60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταπληκτικο παιχνιδι και αξια νικη τηs ΙΤΕΑΣ. Μπραβο στα παιδια που επαιξαν και στον προπονητη Μwραιτη που κρατανε ψηλα τον αθλητισμο στην ΙΤΕΑ, φερνονταs μεγαλεs επιτυχιεs και διακρισειs στην πολη μαs. Kριμα που αυτη η πολη δεν εχει ενα γηπεδο basket ανταξιο τwν επιτυχιων αυτwν.Ολοι μαζι Δημοs,Παραγοντεs,Κατοικοι πρεπει να προσπαθησουμε για την κατασκευη του.Η νεολαια τηs περιοχης μας το εχει αναγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ίδιο γεγονός σχολιάσαμε και εμείς στην ανάρτηση για τα αθλητικά έργα της Νομαρχίας που η Ιτέα μένει και πάλι ουραγός
    Δείτε εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπραβο στο iteanet που δημοσιευει τους αγωνες.Η πολη μας χρειαζεται κλειστο γηπεδο.Αυτο που υπαρχει ειναι απαραδεκτο και ευτυχως που ο Δημος Ιτεας τοποθετησε θερμανση αλλιως τα παιδακια θα παθαιναν πνευμονια το χειμωνα.Η ΟΜΑΔΑ μας εκανε παλι περηφανους σημερα και ειναι αποτελεσμα της μεγαλης προσπαθειας του Χρηστου και των παικτων ολων των κατηγοριων.Μπραβο που η ΙΤΕΑ πρωταγωνιστει αναμεσα σε ομαδες μεγαλυτερων πολεων που εχουν καλυτερες εγκαταστασεις.Παμε ΙΤΕΑ ψηλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θα πρεπει ο κοσμος να βοηθησει.Να ερχεται στο γηπεδο να βλεπει τους αγωνες και την προσπαθεια που κανουν τα παιδια σε ολες τις κατηγοριες.Ειναι η καλυτερη επιβραβευση γι αυτα.Ειναι συγκινητικο να τα βλεπεις να αγωνιζονται.Αυριο Κυριακη 11-10-2009 στις 3 το μεσημερι αγωνιζεται η ομαδα ΠΑΙΔΩΝ τηςΙΤΕΑΣ γεν.1994/1995 με την αντιστοιχη ομαδα της ΑΡΑΧΩΒΑΣ.Παρακαλουμε το iteanet οπως αναρτησει τον αγωνα για να ερθει στο γηπεδο basket αρκετος κοσμος.Εισοδος ελευθερη και η ατμοσφαιρα οικογενειακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν οΓ.Σ ΙΤΕΑΣ ειχε σωστο γηπεδο θα ηταν σε μαγαλυτερη κατηγορια και τα100 και πλεον παιδια που αγωνιζονται θα ηταν 300.Πρεπει ο δρομος του αθλητισμου για τα παιδια να ειναι στρωμενος με κοκκινο χαλι και οχι με αγκαθια.Η πολη χρειαζεται συγχρονο γηπεδο basket ωστε να κρατησουμε τα παιδια μας μακρια απο αλλα.....γηπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προεδρε, τωρα που ηρθε το ΠΑΣΟΚ στα πραγματα λες να δουμε γηπεδο;
    Για κανε κατι και γρηγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Σ.ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΑΙΞΑΝΕ ΚΑΛΟ BASKET!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως καταλαβαίνετε Iteanet το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τους Ιτιώτες είναι αν θα κερδίσει ο Γ.Σ., άντε κι αν θα βουλώσει καμιά τρύπα στο δρόμο ο δήμαρχος.
    Μήπως να το γυρίζατε σε αθλητικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν ξέρω τι πρόβλημα έχεις με τα αθλητικά και τις τρύπες στους δρόμους, εμείς σαν Iteanet έχουμε αποδείξει οτι πορευόμαστε με βάση τις απόψεις μας και την οπτική μας όσο και αν στεναχωρεί κάποιους απο τους αναγνώστες μας αυτή η οπτική.
    Πιστεύουμε οτι πρέπει να προβάλλονται οι αθλητικές δραστηριότητες της περιοχής και αυτό κάνουμε.

    Ο αγώναςπου δίνει η νεολαία μας είναι η μάχη που δίνει η αισιοδοξία κόντρα στην θλιβερή πραγματικότητα του τόπου μας.
    Σε αυτήν την μάχη δεν θέλουμε να είμαστε απόντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντιστρόφως ανάλογη η ανταπόδοση από την πολιτεία σε σχέση με την προσφορά της Ιτέας στον αθλητισμό όχι μόνο στο μπάσκετ. Οι υποδομές ουσιαστικά ανύπαρκτες. Δεν είναι μόνο το θέμα του κλειστού που ουσιαστικά είναι αποτρεπτικό για άθληση (ευτυχώς τα πράγματα έγιναν καλύτερα με τη θέρμανση) είναι η ανυπαρξία στίβου, σωστού γηπέδου ποδοσφαίρου, κολυμβητηρίου αντάξιου της ιστορίας της Ιτέας στον τομέα αυτό και κυρίως ανοιχτών χώρων που θα δίνουν την ευκαιρία για μαζική άθληση.
    Είναι κρίμα να στεγάζεται σε τέτοιο γήπεδο ο Γυμναστικός που έχει τόσες επιτυχίες κυρίως στο μπάσκετ τόσο σε ομαδικό επίπεδο, όσο και στην ανάδειξη σπουδαίων αθλητών και να επιβιώνει χάρη στις προσπάθειες λίγων ανθρώπων όπως αυτές του Χρήστου Μωραΐτη που του αξίζουν πραγματικά πολλοί έπαινοι.
    Έπαινοι και όχι ψόγοι αξίζουν και στο Iteanet που προβάλλει τέτοια θέματα, γιατί η σημασία του αθλητισμού είναι πολύπλευρη και σημαντικότατη για τον τόπο μας ιδίως για τη νεολαία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προσωπικά χέστηκα αν κέρδισε ο Γ.Σ. τη Λιβαδιά ή την Άμφισσα, αυτό αφορά νομίζω αυτούς που παίζουνε και μαγκιά τους.
    Μεγαλύτερη σημασία έχει για μένα το ότι οι προαναφερθέντες χώροι ΔΕΝ είναι προσβάσιμοι από το κοινό, αλλά τσιφλίκια του ΝΟΙ και του ΓΣΙ, οι οποιοί τους χρησιμοποιούνε κατά το δοκούν λες κι είναι δικοί τους.
    Συγκεριμένα μάλιστα στο κολυμβητήριο οι ώρες κοινού είναι 3/βδομάδα, πρωί καθημερινές(δηλ. πρακτικά αδύνατο) και η ταρίφα 30€/μήνα, τα οποία φυσικά τσεπώνει ο ΝΟΙ.
    Από πότε ανήκει το κολυμβητήριο στο ΝΟΙ;
    Μήπως από τότε που βγήκε δήμαρχος ο Παπαλάιος;
    Μας ενδιαφέρει τελικά σαν δημότες ο μαζικός αθλητισμός ή οι μεγάλες επιτυχίες των ομάδων μας που μας γεμίζουν τοπική υπερηφάνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Φιλε μου για να ειμαι στο ιδιο μηκος κυματος με εσενα και στο επιπεδο σου,προσωπικα χεστηκα αν εσενα δεν σε ενδιαφερει η πορεια του Γ.Σ Ιτεας και του Νοι αφου αυτο αφορα εσενα και αλλους λατρεις του μαζικου αθλητισμου στο ταβλι και τσιγαρο καφετεριας..Καλα κανουν και δεν εχουν πολλες ωρες για το κοινο στο γηπεδο και στην πισινα μιας και μονοι μας πρεπει να σκουπιζουμε το γηπεδο απο τα σκαρπινια και τα ποδοσφαιρικα παπουτσια απο καποιους σαν και σενα που ωρες ωρες σας πιανει ο πονος για τον μαζικο αθλητισμο..Οποιος θελει μπορει να αθληθει,οποιος βαριεται ψαχνει δικαιολογιες..Παιξε πορτες και φευγα λπν στο Μαιαμι και ασε την γρινια..Οσο για το εντερο σου που φενεται οτι δουλευει ρολοι σε ευχαριστουμε για την πληροφορια μιας και ολοι ειχαμε μια ανησυχια για το αν δουλευει καλα...Καλημερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με ξέρεις;Με 'χεις δει στο Μαιαμι;
    Και γιατί παρεξηγήθηκες;Μήπως είσαι απ' τους 'ιδιοκτήτες' της πισίνας;
    Δεν βλέπω όμως σχόλιο σ' αυτά που έγραψα παρά μόνο τσαντίλα και τσαμπουκά.
    Γιατί άραγε;Επειδή δεν σ' αρέσουν αυτά που έγραψα για το νταβαντζιλίκι των συλλόγων στους δημοτικούς χώρους άθλησης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν χρειαζεται να σε ξερω η να σε εχω δει στο Μαιαμι για να καταλαβω τι εισαι..Φτανουν αυτα που μας εγραψες για το εντερο σου πρωι πρωι για να καταλαβει ο καθενας οτι εισαι πρωταθλητης στο ταβλι..Αντι να πεις παλι καλα που υπαρχουνε και αυτοι οι συλλογοι για να κανουν αθλητισμο τα παιδια της πολης και οχι μονο αυτης καθεσαι και γρινιαζεις για τους ιδιοκτητες της πισινας και της κλειστης πισινας που εχει η πολη για γηπεδο μπασκετ..Ρωτα και σε αλλους νομους και μαλιστα πολυ μεγαλυτερους απο τον δικο μας να δεις πως λειτουργουν τα γυμναστηρια,ποσες ωρες το εχουνε οι ομαδες της πολης,ποσο το κοινο και κυριως το τι κανονες υπαρχουν σε αυτα και μετα κανε κριτικη..Μπορεις να πας να δεις πως καταντησε το γηπεδο της Αμφισσας που πραγματικα ητανε στολιδι απο τον μαζικο σας αθλητισμο και τα τουρνουα 5χ5 στο παρκε..Στον Καραγγουνη και πολυ σας ειναι..Ημαρτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια.

    Στους λιγοστούς και ανεπαρκείς αθλητικούς χώρους της Ιτέας δεν μπορεί να βρεθεί ουδεμία λύση.

    Και οι κάτοικοι έχουν ανάγκη την άθληση και όχι μόνο οι αθλητές, υπάρχει τρόπος όμως να βρεθεί λύση αν δεν υπάρξουν νέοι αθλητικοί χώροι;

    Αν υπάρχει τέτοια πρόταση ας ακουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι κατοικοι να αθληθουν κανεις δεν διαφωνει..Απλα να υπαρχει και λιγο σεβασμος..Ουτε τα σχολεια θα κλεισουμε το πρωι για να κανουν μαζικο αθλητισμο τα καφενεια το απογευμα ουτε σηκωνει η περιοχη 5 κλειστα για να εχουν ολοι το δικο τους..Κανονικα επρεπε να υπαρχει ενα συνγχρονο γηπεδο που να το χρησιμοποιουν οι ομαδες και το σημερινο κλειστο καλοδιατηριμενο να ειναι για το κοινο..Μονο αυτη ειναι η λυση..Αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι αυτους που παραπονιουνται για τα γηπεδα..Οταν εχει κανει παρκε η γυναικα τους στο σπιτι μπαινουνε μεσα με τις λασπες η με τις γαλοτσες απο τον κηπο?Γιατι τα εχουμε δει και αυτα..Και αν τους πεις καμια κουβεντα ακους και το θεικο γιατι δικο σου ειναι και μου κανεις παρατηρηση?Καταλαβαινω ολους αυτους που θελουνε πραγματικα να αθληθουν αλλα λιγο σεβασμος δεν βλαπτει..Αυτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αθλούμαι χρόνια σε κολυμβητήρια και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας εκτός συλλόγων και σας πληροφορώ ότι πολύς κόσμος κάνει το ίδιο.
    Όλα τα δημοτικά κολυμβητήρια διοικούνται από φορείς των δήμων και παρέχονται σωστές υπηρεσίες με λιγότερα λεφτά(ανοιχτά κάποιες ώρες για το κοινό κάθε απόγευμα με 20-25€/μήνα).
    Έτσι οι δημότες κάνουν χρήση αυτού που τους ανήκει με κάποιο κόστος συντήρησης(ίσως λίγο μεγάλο,αλλά αυτό είναι συζητήσιμο) και η ευθύνη παραμένει στο δήμο, στον οποίο απευθύνονται οι εκάστοτε σύλλογοι που προπονούνται εκεί.
    Δυστυχώς στην πόλη μας η διοίκηση των αθλητικών χώρων έχει παραχωρηθεί στους τοπικούς συλλόγους, οι οποίοι φυσικά εξυπηρετούν ιδία συμφέροντα κι όχι αυτά των δημοτών.
    Αυτά έχω να πω, ελπίζω αν θέλει κάποιος να σχολιάσει επί της ουσίας να αποφύγει προσωπικούς χαρακτηρισμούς.
    Κανένας άλλωστε δεν γνωρίζει τον άλλον, αλλά ούτε αυτό προάγει τον επικοδομητικό διάλογο.
    Και μην ξεχνάμε ότι το κολυμβητήριο και το κλειστό έχουν κτιστεί με χρήματα του ελληνικού λαού, άρα ανήκουν σε όλους, άρα όλοι μας μπορούμε να έχουμε άποψη, ακόμα κι αυτοί που ξημεροβραδιάζονται στις καφετέριες.
    Είτε μας αρέσει είτε όχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Νομίζω οτι είναι σωστό το ερώτημα , τα στάδια ανήκουν στον Δήμο, ή τους Συλλόγους;
    Αφού τα στάδια ανήκουν στους Δήμους θα πρέπει να δίνουν προτεραιότητα στον οργανωμένο αθλητισμό αλλά να υπάρχει ταυτόχρονα και η δυνατότητα για άθληση και για τους πολίτες.
    Όσο για τον σεβασμό του χώρου αυτή είναι μια συμπεριφορά που μαθαίνεται και αν όχι, θα χρειαστούν επιστάτες να επιτηρούν τον χώρο.
    Ο αθλητισμός στην πόλη μας έχει γίνει εμπόρευμα, οι γονείς για να μην λείψει τίποτα από τα παιδιά τους τους προσφέρουν ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, κολύμπι, τένις τα οποία είναι επι πληρωμή.
    Πρέπει να αλλάξει άποψη η Δημοτική Αρχή και να προσφέρει περισσότερα στα παιδιά μας και τους μεγαλύτερους για να αθληθούν, αλλά τι λέμε τώρα, εδώ το χορευτικό που πλήρωνε επι χρόνια ο Δήμος ακόμα απλήρωτο είναι και το χειρότερο χωρίς να φαίνεται φως στον ορίζοντα, πότε θα ξεκινήσει φέτος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι εκφρασεις οπως τσιφλικια,τσεπωνει,χεστηκα, δειχνουν ποσο αναγωγος και κακοπροαιρετος ειναι αυτος που εκφραζεται ετσι.
    Η ΙΤΕΑ ΜΑΣ οντως χρειαζεται ενα σταδιο , στο οποιο να μπορει ολος ο κοσμος να αθληθει.
    Οι αθλουμενοι θα πληρωνουν καρτα ετησιας συνδρομης ετσι ωστε ο δημος να μπορει να καλυψει τα εξοδα συντηρησης και το προσωπικο που θα απασχολειται εκει(φυλακες,γυμναστες κλπ).Στα 2 παλια γηπεδα που υπαρχουν(μπλοκια-κιρρα)ισως να μπορουσε σε ενα απο τα δυο να γινει εκει το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΙΤΕΑΣ.Ενα σταδιο που θα αποτελεσει πολο ελξης για τους κατοικους της ιτεας και της ευρυτερης περιοχης ,δινοντας τους την δυνατοτητα να αθληθουν ανεξαρτητα ηλικιας και το κυριοτερο δινοντας στη νεολαια μας κινητρα για μια υγιεινη ζωη.
    Μεχρι να γινει αυτο ομως θα πρεπει να προχωραμε με αυτα που εχουμε.ο ΝΟΙ και ο ΓΣ.ΙΤΕΑΣ υπηρχαν,υπαρχουν και θα υπαρχουν χαρη στο μερακι στην αγαπη και στις θυσιες ανθρωπων οι οποιοι εβαλαν με τον δικο τους τροπο οτι μπορουσαν στη πορεια αυτων των συλλογων.ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.Απο το πιο μικρο ως το πιο μεγαλο.Τα παιδια που αγωνιζονται χρειαζονται μπαλες,φανελες,φορμες,νερα να πιουν,λεωφορεια και ταξι να μετακινηθουν κλπ. Τα κτηρια και οι χωροι αθλησης χρειαζονται διαρκως συντηρηση.Οι ομαδες χρειαζονται συνοδους στους αγωνες.Καποιοι ασχολουνται με αυτα.Βοηθανε με οποιο τροπο μπορει ο καθενας.Αγωνιζονται ωστε να κρατηθει σε καποιο επιπεδο ο αθλητισμος της περιοχης δειχνοντας τον δρομο σε πολλα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή