Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Παραμένει στην… εντατική

Ο χρόνος περνάει, τα περιθώρια στενεύουν και οι ελπίδες του Αστέρα Ιτέας για «επιβίωση» στο φετινό πρωτάθλημα ελαχιστοποιούνται. Κατά τη σημερινή ημέρα (Δευτέρα), δεν σημειώθηκε καμία θετική εξέλιξη στο σύλλογο του νομού Φωκίδας, παρά το γεγονός ότι αναμένονταν αρχικά να λάβουν χώρα ευχάριστα γεγονότα. Στα γραφεία του συλλόγου επρόκειτο να πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο, ωστόσο ο πρόεδρος Άγης Πασαλιμανιώτης δεν παρευρέθη με συνέπεια να μην υπάρξει συζήτηση. Παράλληλα, για ακόμη μία ημέρα δεν έγινε ... προπόνηση, αφού το «παρών» στο γήπεδο της ομάδας έδωσαν ξανά μόνο οι οκτώ γηγενείς ποδοσφαιριστές του Αστέρα. Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησε η ομάδα ήταν την περασμένη Δευτέρα, κάτι που σημαίνει ότι ακόμη κι αν βρεθούν οι ποδοσφαιριστές στην Αγχίαλο για το ματς με τον Πύρασο, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να εμφανιστούν ανταγωνιστικοί.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΦΑΡΑΟΥΝΗΣ
Όπως προκύπτει από τα παραπάνω, τα πάντα είναι ανοιχτά. Ουδείς γνωρίζει αν ο Αστέρας θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα ή όχι. Αυτό που μπορεί να ειπωθεί, πάντως, είναι ότι αν τελικά η διοίκηση βρει βιώσιμη λύση, προπονητής της ομάδας θα είναι ο Στέλιος Φαραούνης. Πρόκειται για τον τεχνικό που μαζί με τον Γιώργο Ταμπάκη, αποτελούσαν το τεχνικό δίδυμο του Κεχαγιά Προσηλίου στις αρχές του περσινού πρωταθλήματος. Ο Στέλιος Φαραούνης έχει δώσει το «παρών» στο γήπεδο, ωστόσο δεν έχει δώσει ακόμη οδηγίες, αφού οι «ξένοι» ποδοσφαιριστές έχουν αποχωρήσει από την Ιτέα, περιμένοντας τις εξελίξεις.

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗΣ
Ένα από τα στοιχεία που κάνει τους ανθρώπους του σωματείου να ελπίζουν σε πιο ευοίωνες ημέρες είναι το γεγονός ότι έχει εγκριθεί η επιχορήγηση των 9000 ευρώ από το κράτος, ποσό το οποίο αν μη τι άλλο θα δώσει «πνοή» στον σύλλογο. Οι διοικούντες τον Αστέρα βρίσκονται σε διαδικασία υποβολής όλων των εγγράφων που απαιτούνται, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα στα χέρια τους. Παράλληλα, προσπαθούν να φέρουν κι αυτοί οικονομικές βοήθειες στον Αστέρα, κάτι που τα τελευταία τρία χρόνια είχε αναλάβει αποκλειστικά ο ισχυρός άνδρας του σωματείου Άγης Πασαλιμανιώτης. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις, ενώ θα γίνει γνωστό αν θα ταξιδέψει στην Αγχίαλο η αποστολή της ομάδας, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει ως το πλέον πιθανό ενδεχόμενο.
Από περιφερειακό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου