Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Ευχαριστήριο της Αφροδίτης Κ. Παπαθανάση

Φίλες και Φίλοι
Αγαπητοί Συμπατριώτες

Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ όλους τους συμπατριώτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να αναλάβω την ευθύνη της εκπροσώπησης του νομού στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι , υπάρχουν μόνοι κοινοί στόχοι ,Ανάπτυξη , Δίκαιη Αναδιανομή και Αξιοκρατία .
Μαζί , όπως πορευτήκαμε μέχρι τώρα , με διαφάνεια και λογοδοσία θα προχωρήσουμε για την πραγματική ανατροπή στη Φωκίδα . Πραγματική Ανατροπή σημαίνει ανάπτυξη , καταπολέμηση της ανεργίας και ίσες ευκαιρίες σε όλους.

Σας ευχαριστώ όλους. Πάμε μαζί!

Αφροδίτη Κ. Παπαθανάση
Βουλευτής Φωκίδας

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητηρια για την εκλογη σας.Αισθανεται κανεις μαζι σας οτι ο λογος σας ειναι ειλικρινης.Θα θελαμε να ενδιαφερθειται για να γινουν μετρησεις στο θαλασσιο νερο της Ιτεας που οπως αναφερεται παραπανω στην ιστοσελιδα εκβρασθηκαν ψοφια ψαρια.Εκτος αυτου θα πρεπει καποια στιγμη να μετρηθουν και εδω τα μεταλλα και τα ανοργανα για να ξερουμε σε τι νερο κολυμπαμε.Βεβαια πρεπει να ενδιαφερθειται να μην ρυπαινει αλλο η αλουμινα τον κορινθιακο και οι αρδευσεις (ισως και απο τον ελαιωνα) να μην εχουν καρκινογονες ουσιες αλλα βιολογικα καταλοιπα.Νομιζω οτι ειναι το πρωτο σημαντικο βημα για τον νομο η μεριμνα για την υγεια των κατοικων οι οποιοι δεν ειναι απο τους μακροβιοτερους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παμε μαζι για πιο υγιεινο περιβαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή