Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

"Άλωσε" την Κρανούλα ο Φωκικός

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής με νίκη ο Φωκικός, στον εκτός έδρας αγώνα με τη Δόξα Κρανούλα. Οι νεοεισαχθέντες ηττήθηκαν στην πρεμιέρα στο Δημοτικό Γήπεδο Κρανούλας με 1-2.

Αρκετοί ήταν οι οπαδοί που βρέθηκαν στο πλευρό του Φωκικού, ενος Φωκικού που φαίνεται πως ο Μ. Κασάπης έχει βελτιώσει εντυπωσιακά, όπως άλλωστε είχει φάνει από τον πρώτο κιόλας φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από το σημερινό αποτέλεσμα αφού όπως είχε ζητήσει και ο Πρόεδρος Σίμος Παπαδημητρίου, η ομάδα κατάφερε να πάρει τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο Φωκικός ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια, έκανε φάσεις, είχε άτυχες στιγμές και ... πήρε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία το παιχνίδι.

Η αστοχία και το άγχος της πρεμιέρας φαίνεται πως επηρέασαν την ομάδα του Γιώργου Λαδιά.

Κάτω από καταρρακτώδη βροχή η Κρανούλα ξάφνιασε το Φωκικό αφού προηγήθηκε μόλις στο 6', ο Λαζαρίδης σέντραρε στον Τσιατούρα στο δεύτερο δοκάρι, και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ σημειώνοντας και το πρώτο γκολ της Κρανούλας στην κατηγορία.

Ο Φωκικός έφτασε στην ισοφάριση λίγα λεπτά πριν το φινάλε του ημιχρόνου. Συγκεκριμένα στο 41' ο Δήμας εκτέλεσε φάουλ από μακρινή απόσταση και αιφνιδίασε τον Κουβεντάρη ο οποίος ήταν εκτός θέσης. Το 1-1 ήταν το σκορ που πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη οι ομάδες ανέβασαν το ρυθμό και δημιούργησαν φάσεις στα αντίπαλα καρέ. Σε μία από αυτές ο Δήμας εκτέλεσε κόρνερ στο 58' και ο Νουτσκόφσκι με κεφαλιά πραγματοποίησε το 1-2.

Η Δόξα βγήκε μπροστά για την ισοφάριση, μάλιστα στο 65'ο Διαμάντης έκανε ένα συρτό σουτ, η μπάλα γκέλαρε μπροστά στον τερματοφύλακα του Φωκικού ο οποίος με υπερένανταση έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή, φάση στην οποία οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή ζητώντας γκολ.

Διαιτήτευσε ο κ. Στεφανίδης του συνδέσμου Καστοριάς με βοηθούς τους κ.κ. Τσιμίκο (Αχαΐας) και Μαλεζίδη (Φλώρινας).

Κίτρινες κάρτες: Διαμάντης, Ζυγογιάννης, Νουτσκόφκι, Λαζαρίδης, Κοττίκας, Τασιούλας.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΦΩΚΙΚΟΣ: Καντιμοίρης, Θωμόπουλος, Ζυγογιάννης, Δημητρίου, Ευθυμιάδης, Δήμας, Σκαρίμπας, Ταμπάκης (60' Στεργίου) , Κοττίκας (88' Κουρέλης), Νουτσκόφσκι, Νταλαπέρας (80' Νικολάου).

ΚΡΑΝΟΥΛΑ: Κουβεντάρης, Σταμούλης, Χήρας (70' Γκόλιας), Διαμάντης, Μπλέτσας, Παπαβασιλείου, Κάκκος (46' λ.τ Ντίξον), Τσιατούρας, Γραμμόζης, Λαζαρίδης, Τασιούλας. Από Φωκικάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου