Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Καμπερίδης, ο εκλεκτός στον Φωκικό Άμφισσας

Ο Γιώργος Καμπερίδης φωτό είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Φωκικού από το μεσημέρι της Κυριακής, καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψή του από τη διοίκηση της ομάδας της Άμφισσας.
Προσλάβαμε έναν φιλόδοξο προπονητή και θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος του ΤΑΠ Oι δύο πλευρές βρέθηκαν πολύ κοντά το Σάββατο και μόλις μια μέρα μετά ήρθαν σε οριστική συμφωνία, με τη διοίκηση του Φωκικού να ανακοινώνει επισήμως την πρόσληψη του 47χρονου τεχνικού.
Ο Καμπερίδης έχει θητεύσει μεταξύ άλλων δύο χρονιές στον Εθνικό Κατερίνης, τον οποίο διατήρησε στη Γ' Εθνική κατηγορία, ενώ ήταν τεχνικός του ......Πυρσού όταν η ομάδα πήρε την άνοδο στην τρίτη κατηγορία, αλλά και στο ξεκίνημα της προηγούμενης περιόδου.
Ο πρόεδρος του ΤΑΠ Σίμος Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του αναφορικά με τη σύναψη συνεργασίας με τον Γιώργο Καμπερίδη επισήμανε: Προχωρήσαμε στην πρόσληψη ενός φιλόδοξου προπονητή, τον οποίο εμείς θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω ότι θα τον αγκαλιάσει όλος ο φίλαθλος κόσμος της Άμφισσας. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο επόμενο πρωτάθλημα, παίζοντας και πάλι καλό ποδόσφαιρο όπως κάναμε την προηγούμενη σεζόν και φυσικά η παραμονή στην κατηγορία. Ευχόμαστε στον κ. Καμπερίδη καλή επιτυχία και καλή δύναμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου