Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Αδειάσανε τους κάδους στην παραλία της Ιτέας

Κανονικά δεν θα έπρεπε να αποτελεί είδηση το γεγονός ότι αδειάσανε τους κάδους στην παραλία της Ιτέας.
Θα έπρεπε να είναι μια επαναλαμβανόμενη διαδικασία, μία ρουτίνα, από την υπηρεσία που έχει την ευθύνη της καθαριότητας της περιοχής.
Όμως το καθάρισμα των σκουπιδιών δυστυχώς αποτελεί την εξαίρεση, μιας και αυτό δεν συνέβη από το περασμένο καλοκαίρι. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την συσσώρευση μεγάλης ποσότητας σκουπιδιών στην παραλία.
Αυτό καταγγείλαμε και στο περασμένο σχετικό άρθρο μας που απο ότι φαίνεται έπαιξε και αυτό κάποιο ρόλο στην τακτοποίηση αυτής της ... ασχήμιας της πόλης μας
Παρόλα αυτά οι σπασμένοι κάδοι δεν διορθώθηκαν και δεν είμαστε και σίγουροι κάθε πότε θα αδειάζονται από εδώ και πέρα.
Θα είμαστε εδώ να βάζουμε μια φωνή .
Τι λέτε κι εσείς, έχετε τίποτα άλλο για καθάρισμα, να φωνάξουμε όλοι μαζί;

3 σχόλια:

  1. Τα σκουπίδια φύγαν, τα "τραπεζάκια έξω" παραμένουν και τις πρωινές - μεσημεριανές ώρες και οι λουόμενοι στριμώχνονται πλέον σε στενές λωρίδες παραλίας.
    Τα κοινά - δημόσια αγαθά στην υπηρεσία των ταβερνιάρηδων...
    Είναι τυχαίο άραγε πως μετά την πολυδιαφημισμένη διαμόρφωση και καθαρισμό των ακτών μας από τη νομαρχία (δικά μας λεφτά δηλαδή!!!), βγήκαν τα τραπεζάκια;;;
    Οκ, οκ, ξέρω, είμαι γκρινιάρης και να τζάσω από την πεντάμορφη και άσπιλη Ιτέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι νόμοι της ζούγκλας επικρατούν στον Δήμο μας, όποιος αρπάξει πρώτος τον κοινόχρηστο χώρο, τον αφαιρεί απο το κοινωνικό σύνολο και τον κατοχυρώνει σαν δικό του.
    Η διαμόρφωση της παραλίας είναι απαραίτητη για να προσφέρει περισσότερα στον πολίτη και όχι να αφήνεται ανεξέλεγκτη στις διαθέσεις καταπάτησης του κάθε μαγαζάτορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελπιζω να αδειαζονται οι καδοι,να μαζευονται τα σκουπιδια απο την παραλια,να αποτραβηχτουν τα τραπεζακια πισω για να μεινουν ομπρελλες για τους λουομενους,να αλλαξουν τα παγκακια και οι ομπρελλες και οι καδοι, να στρωθει ο διαδρομος απο πανω με καινουργιες πλακες και ωραια φωτα και να διορθωθει ο βιολογικος καθαρισμος για να ξαναπαρουμε γαλαζια σημαια.Ζηταω πολλα απο τον δημο μας που ενδιαφερεται για την πολη και τους πολιτες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή