Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Σκουπίδια στην παραλία της Ιτέας

Αυτήν την πόλη την ριμάδα την έχουν εγκαταλείψει όλοι οι υπεύθυνοι.
Τα σκουπίδια μοιάζει να μην έχουν μαζευτεί από το περυσινό καλοκαίρι.
Πέρασε το τριήμερο των εκλογών που δεχθήκαμε πολύ κόσμο, πέρασε κι ακόμα μια εβδομάδα και τίποτα δεν έχει γίνει. Πότε θα μαζέψετε τα σκουπίδια κύριοι υπεύθυνοι.
Ως πότε θα συμπεριφέρεστε στην πόλη μας σαν να είναι ανοιχτή χωματερή;
Μήπως ο πιο εύκολος τρόπος για να ξεβρομίσει ο τόπος θα ήταν να δηλώσετε την παραίτησή σας;
Με παραλία καφέ από την λάσπη των επιχωματώσεων, χωρίς ομπρέλες και τίγκα στο σκουπίδι, ποιόν περιμένετε να προσελκύσετε, εκτός και αν ο σκοπός σας είναι να διώξετε τους πάντες από αυτόν εδώ τον τόπο.

10 σχόλια:

  1. Να αγιασει το στομα σου.Αναρωτιεμαι και εγω μηπως γινεται επιτηδες ολη αυτη η εγκαταληψη για να μεινουν μονο οι βωξιτες η μηπως οι υπευθυνοι ζουνε σε αχουρι.δεν υπαρχει πιο βρωμικη παραλια στην Ελλαδα (και εχω γυρισει ολα τα νησια και δεκαδες παραλιες στερεας Ελλαδας.)Αξιζει να την στειλουμε στο βιβλιο γκινες.θα γινουμε διασημοι σε ολο τον κοσμο.Μας αξιζει γιατι κανεις τοσα χρονια δεν εβαλε ενα πανο διαμαρτυριας εκει.Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποτε ειπαμε οτι ειναι δημοτικες εκλογες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝΕ 2 ΚΑΔΟΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝΕ ΓΕΜΑΤΟΙ.ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 1 ,ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΥΓΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΥΓΕΣ, ΒΡΩΜΑΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΤΕΑΣ ? ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνήσω με τους προηγούμενους, αλλά θα πρέπει καμιά φορά να αναδεικνύουμε και τα καλά που γίνονται στον τόπο μας απ' τον Υπερτεράστιο Δήμαρχό μας και το Πρωτοπόρο Λιμενικό μας Ταμείο.
    Δηλαδή αφ' ενός την ολοκλήρωση του κολοσσιαίου έργου της παιδικής χαράς σε ολυμπιακά πρότυπα(ταρτάν,κούνιες τελευταίας τεχνολογίας κ.α.), αφ' ετέρου τη σηματοδότηση με υπερσύγχρονες ταμπέλες σε κάθε καίριο σημείο της πόλης, ωστέ κανείς τουρίστας,αλλά και ραλίστας να μη χάνεται πλέον στο δαιδαλώδες ιτιώτικο οδικό δίκτυο.
    Τέλος δεν θα μπορούσα να μην επισημάνω το δύσκολο έργο της διαμόρφωσης της παραλίας Μαιάμι-Απόλαυση όπως κάθε χρόνο σε μια θελκτική πλαζ, με αμμοχάλικο 3Α υψίστης ποιότητας και μισή ντουζίνα μπουλντόζες να δουλεύουν ακούραστα για μια βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H παιδικη χαρα της Ιτεας εγινε χειροτερη απο οτι ηταν.Αν μου εδιναν εμενα τα λεφτα που ειμαι υπαλληλος γραφειου θα την εκανα καλυτερη.Ολη η παραλια ειναι χαλια με απεριποιητο πρασινο, τσιμεντο χαλια, πλακες σπασμενες,και τριτοκοσμικα τα περισσοτερα μαγαζια.Παιδια τι γινετε?Γιατι ολα αυτα σε ενα γραφικο μερος?Γιατι αδιαφορουν οι κατοικοι?Και στο μικροτερο χωριο οι ντοπιοι φροντιζουν τον τοπο τους.Ειναι στο DNA σας να ειστε τοσο αδιαφοροι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδια αν δεν βλεπεται τιποτα καλο στην Ιτέα μη σας κραταμε αλλο.
    Χάλια η Ιτέα, θάλασσα, υγρασία. Εγώ λέω να φύγω και να πάω Λαμία, Λιβαδειά, Άμφισσα, ή μπορεί και στη Δεσφίνα. Θα δω. Αστειεύμαι αλλα το νόημα είναι οτι δεν χρειάζεται και τόση γκρίνια. Χαρήτε κ λίγο την πόλη σας, η οποία αντικειμενικά είναι από τις πιο ωραίες αυτής της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαρείτε τα σκουπίδια στις παραλίες και τους αγροτικούς δρόμους, μάθετε να ζείτε μαζί τους, δεν είναι τίποτα κακό, αντικειμενικά είναι τα ωραιότερα της χώρας.

    Διακρίνω μια ιδιοκτησιακή αντίληψη για την πόλη, ή μου φαίνεται;
    Πιστεύεις οτι σου ανήκει πράγματι η πόλη και μπορείς να προτρέπει να φύγουν σε όσους δεν τους αρέσει;
    Δεν ξέρεις πως τα φέρνει τα πράγματα ο καιρός, μπορεί να ξυπνήσουν μερικοί και να χαλάσουν την διαπλοκή σου και την κατάντια του τόπου, τίποτε δεν είναι σίγουρο όμως κάποιοι μπορούμε να ελπίζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ Η ΙΤΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΗ, ΤΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗ????!!!!!
    ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ ΣΕΒΑΣΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Περίεργα διαβάζεις και ερμηνεύσεις όσα γράφονται εδώ μέσα φίλε.

    Η Ιτέα είναι όμορφη αλλά κάποιοι κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους για να μην αναπτυχθεί.
    Διαπλοκή λέω την ιδιοκτησιακή λογική που έχουν κάποιοι για την πόλη.

    Κάθε άποψη είναι σεβαστή ακόμα και αυτή που προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις διαστρεβλώνοντας τις αναρτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θυμίστε μου την ημερομηνία Δημοτικών εκλογών

    ΑπάντησηΔιαγραφή