Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

Τροχαίο στο Λιδωρίκι

Νεκροί ανασύρθηκαν από χαράδρα οι δύο οικοδόμοι τα ίχνη των οποίων είχαν χαθεί από χθες το μεσημέρι.

Το μοιραίο συνέβη όταν οι δύο άνδρες, ο ένας 63χρονών κάτοικος Ευπαλίου και ο άλλος 34χρονών αλβανικής υπηκοότητας, επέστρεφαν από οικοδομικές εργασίες που πραγματοποίησαν σε χωρίο του Δήμου Βαρδουσίων. Τότε το αυτοκίνητό τους για άγνωστη αιτία ξέφυγε από την πορεία και έπεσε σε χαράδρα μεταξύ των χωριών Πενταγιού και Κροκυλίου.

Οι συγγενείς των δύο ανδρών επανειλημμένα προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Αυτό τους ανησύχησε και ειδοποίησαν την αστυνομία. Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Λιδωρικίου μαζί με δυνάμεις της Πυροσβεστικής ξεκίνησαν ... τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο αγνοούμενων. Έπειτα από πολύωρες και επίπονες προσπάθειες εντόπισαν το αυτοκίνητο να βρίσκεται διαλυμένο στο βάθος μιας χαράδρας. Αμέσως ενημερώθηκε η ΕΜΑΚ που εδρεύει στη Λαμία. Στο σημείο έφθασε κλιμάκιο της υπηρεσίας, το οποίο και ανέσυρε τις σωρούς των δύο άτυχων ανδρών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο του Περιφερειακού Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για να διενεργηθεί νεκροψία νεκροτομή προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια των θανάτων.

Η κηδεία του 63χρονου θα γίνει στο Ευπάλιο αύριο, ενώ η σορός του 34χρονου Αλβανού, που ήταν πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, μεταφέρθηκε στην Αλβανία όπου θα γίνει η κηδεία του. Από Λεπάντο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου