Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

Έκλεισε η Βουλή

Έκλεισε η Βουλή και οργιάζουν οι φήμες για πρόωρες εκλογές.
Η συνταγή για να παραγραφούν όλες οι κλεψιές πιθανόν να μπήκε σε εφαρμογή.
Πού να ξέραμε σήμερα το μεσημέρι που γράφαμε αυτές τις γραμμές ότι θα δικαιωθούμε τόσο σύντομα.

Από ANTI WEBLOG
Απρόβλεπτες εξελίξεις: Με Προεδρικό Διάταγμα τερματίζονται αιφνιδιαστικά απο αύριο οι εργασίες της Βουλής.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τα κόμματα αιφνιδιάστηκαν απολύτως, επειδή υπήρχαν προγραμματισμένες συνεδριάσεις για την ερχόμενη εβδομάδα.

Η κυβέρνηση υποστηρίζει οτι έγινε λόγω ευρωεκλογών: «Ο πρωθυπουργός κ. Κ.Καραμανλής με ενημέρωσε ότι, σήμερα το απόγευμα, υπεγράφη από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια το διάταγμα λήξης των εργασιών της Β’ Τακτικής Συνόδου της ΙΒ’ Περιόδου της Βουλής, από αύριο 9 Μαΐου, λόγω των Ευρωεκλογών. Άμεσα ενημέρωσα τα Κόμματα περί τούτου» ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Βουλής κ. Δ.Σιούφας.

Η αντιπολίτευση ετοιμάζεται να καταγγείλει το γεγονός ως «πραξικόπημα» και «θεσμική εκτροπή». «Η λήξη της Συνόδου της Βουλής με την έκδοση του σχετικού διατάγματος είναι πρωτοφανής ενέργεια στην πολιτική ζωή του τόπου. Το αξιόποινο πράξεων υπουργών και υφυπουργών, οι οποίες άλλωστε βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της έρευνας εξαλείφεται» τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φ.Κουβέλης.

6 σχόλια:

  1. Παραγράφονται δηλαδή τα σκάνδαλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παραγράφονται η Ζήμενς και όλα τα σκάνδαλα της πρώτης τετραετίας της κυβέρνησης.

    Οι κλέφτες και με τον νόμο αθώοι δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τον χαιρόσαστε όσοι τον ψηφίσατε το κ. Κωστα Καραμανλή. Αυτή είναι μια απόδειξη πόσο φασιστική κυβέρνιση είναι τελικά η ΝΔ και τι πραγματικά σημαίνει δεξιό καθεστός. Τα σκάνδαλα που έγιναν απο το 2004 και εδώ δεν είχαν γίνει σε καμία περίοδο απο τη μεταπολήτευση και εδώ. Οποια άτομα είναι ηλίθια ας τους ξαναψηφίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω ότι μετά το κλείσιμο της Βουλής και τις παραγραφές αδικημάτων θα ξεχάσει κανείς τα σκάνδαλα και την πείνα, την άθλια οικονομία την μείωση των μισθών και τη τραπεζική κατάρρευση.... Ο κόσμος πλέον δεν ψηφίζει Νέα Δημοκρατία....Ευτυχώς μας τελείωσε.....THE END

    ΑπάντησηΔιαγραφή