Σάββατο 4 Απριλίου 2009

Το προφητικό για τον Καραμανλή δίλημμα "Ιδού η Ρόδος ιδού και το ...πήδημα"

Ενώ έφαγε μέχρι σκασμού όλη η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας τώρα βρήκε να το παίξει ηθική και άμεμπτη.
Ο Καραμανλής με τον Ρουσόπουλο οργάνωσαν το Βατοπαίδιο. Ο Βουλγαράκης έτρωγε από τα συμβόλαια και από τις δωρεές του πεθερού του. Το Μητσοτακέικο, o Κυριάκος με την Ντόρα έτρωγαν από την Siemens. Ο Αλογοσκούφης οργάνωσε την ληστεία των ταμείων συντάξεων με τις γαλάζιες χρηματιστηριακές, , κουμπάροι, σύμβουλοι παρατρεχάμενοι γέμισαν τις κοιλιές τους. Οι πλούσιοι τραπεζίτες μας, με μια κίνηση πήραν 28 δίς και όλοι αυτά τα κάνανε ...νομιμότατα . Τώρα πάνε να τα φορτώσουν όλα στον απρόσεκτο Ροδίτη βουλευτή Παυλίδη και να βγουν οι ίδιοι ... αθώες περιστερές.

Μήπως περιμένουν πως και πως να τους ρίξει την κυβέρνηση ο Παυλίδης, για να παραγραφούν τα αδικήματα και να εμφανίζονται οι ίδιοι καθαροί;
Θα δούμε. Το παιχνίδι χοντραίνει, αλλά οι παίκτες που είναι στο τραπέζι μπορούν εύκολα να κάνουν μια συμφωνία κάτω από αυτό.
Μπορεί να συμφωνήσουν κιόλας ποιός θα πάρει τώρα σειρά τώρα στην ...διακυβέρνηση.
Το πρόβλημά τους δεν είναι πρόβλημα προσώπων είναι ζήτημα θεσμών. Η διαφθορά ευνοείται απο την νεοφιλελεύθερη πολιτική, τις ιδιωτικοποιήσεις και το "κίνητρα" για τους πλούσιους.

Ο μόνος που μπορεί να τους χαλάσει τα σχέδια είμαστε εμείς, όσοι από εμάς απορρίπτουν το πλιάτσικο, την διαπλοκή και την νεοφιλελεύθερη πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου