Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Ο μικρός χθεσινός σεισμός στην Ιτέα

Δεν λένε να μας ξεχάσουν οι σεισμοί στην Ιτέα έτσι άλλον έναν σεισμό αισθανθήκαμε χθές.
Η διάθεση της ημέρας μας κάνει να διασκεδάσουμε την αιτία του και να πούμε οτι φταίει που βούλιαξε η Ιτέα απο τον κόσμο για το γεγονός, ή το οτι βγήκαν λίγο βαριά τα αρνιά φέτος, μιας και το χορτάρι δεν έλειψε.
Τα στοιχεία του σεισμού...
2009-04-20 09:35:51.7700
38.42°N, 22.41°E
1.0 km from Itéa, Greece 4.8 km 2.8 ML

Δεν είναι σεισμοί αυτοί στην Ιτέα


ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΝ ΘΑΛΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΩΝ ΩΡΩΝ
ΗΤΑΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 2,8 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΣΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΗΛΑΔΗ. ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΠΑΝΩ ΑΠΌ 4 ρίχτερ κουνιόμαστε όλοι.

4 σχόλια:

  1. ΤΡΙΤΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,
    ΟΝΤΩΣ Η ΙΤΕΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ..... ΟΙ ΚΟΥΝΙΕΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ...ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ, ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
    ΦΙΛΙΚΑ,
    ΚΑΙΤΗ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΠΟΜΠΙΡΑ 4 ΕΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς θα συμφωνήσουμε μαζί σας , επισημαίνουμε και εμείς συνέχεια το θέμα της παραλίας και της διάλυσης των υποδομών της.
    Η Ιτέα δυστυχώς είναι μια εχθρική για τα παιδιά πόλη, αλλά οι ίδιοι οι πολίτες της θα την αλλάξουν είτε το θέλουν οι Δήμαρχοι και οι άρχοντές της, είτε όχι.

    Πάντως οι ζημιές δεν έγιναν απο τους σεισμούς και πιθανότατα το σχόλιο έχει τοποθετηθεί σε λάθος ανάρτηση.
    Η προηγούμενη ανάρτηση αναφέρει για την κατάσταση στην παραλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Me ta skylia yparxei provlima, den mporoun na kanoun kati oi armodioi? perisy pantos den mas afinan na iremisoume kathe nyxta kai episis einai epikindyna na sou epitethoun otan pas gia ena peripato! Oso gia tous seismous as kanei mikrous na ksethymenei kiolas opos lene!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έγινε και σήμερα σεισμός στις 11 πολύ μικρός όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή