Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Επιστολή αναγνώστη για τον Αγώνα Αστέρα Ιτέας -Τρικάλων

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ

Εν αρχοις, οφείλω να σας συγχαρώ για το υπέροχο ιστολόγιό σας . Ελάχιστες γωνιές της Ελληνικής επαρχίας έχουν να επιδείξουν τέτοια δράση.

Ο Τύρναβος, για παράδειγμα, όπου ζω τα τελευταία 3 χρόνια, υστερεί παρασάγγας. Συνεχίστε . Ο κυβερνοχώρος είναι το παρόν και το μέλλον.

Ο σκοπός της σημερινής επικοινωνίας μου είναι να μάθω από την σωστή πηγή, όσα συντελέστηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα Αστέρα – Τρικάλων. Έχουν ακουστεί μέχρι τώρα σε Μ.Μ.Ε. και ιστότοπους Τρικάλων, Ιτέας, Λάρισας και Τυρνάβου, καθώς και στα γνωστά «πηγαδάκια»,αλλεπάλληλες εκδοχές.

Για την συμμετοχή του κ. Ιωάννου φαίνεται μετά την ......ανάγνωση του κανονισμού της ΕΠΟ για τα ερασιτεχνικά σωματεία, να απορρίπτεται κάθε ελπίδα για ένσταση. Εκεί που καταλήγει ο ΑΟ Τρίκαλα, είναι ότι στην αλλαγή στο 79ο λεπτό, βρέθηκαν στο γήπεδο μόνον 3 «μικροί» της Ιτέας. Κατατέθηκε για τον νεοεισελθόντα ποδοσφαιριστή το δελτίο του κ. Γιαννακόπουλου, που απουσίαζε. Τουτέστιν, κάποιος κύριος (παράγοντας), με σκοπό να ωφεληθούν τα Τρίκαλα έδωσε δελτίο και φανέλα άλλου ποδοσφαιριστή.

Με τρομάζει η ιδέα να πιστέψω αυτή την εκδοχή. Έχω αγωνιστεί σε ερασιτεχνικά σωματεία σε Αθήνα και Λάρισα για 18 έτη (χωρίς να αποβληθώ ποτέ) και θα αποτελούσε τεράστιο πλήγμα για τον αθλητικό μου πολιτισμό και το άθλημα που υπηρέτησα ανιδιοτελώς(και θα συνεχίσουν και τα τέκνα μου). Και για το κύρος και την φήμη της πόλης σας επίσης την οποία έχω επισκεφτεί ως εκδρομέας πολλές φορές.

Εύχομαι να μην έγιναν έτσι τα πράγματα. Θα θεωρούσα μεγάλη υποχρέωση αν με ενημερώνατε σχετικά.



Με πραγματική εκτίμηση



Κωνσταντίνος Νασίκας

3 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΝΑΣΙΚΑ

    ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΞΗΣ : ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟ 79 ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΓΗ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ "ΜΙΚΡΟΥ" ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ Ο ΕΠΙΣΗΣ "ΜΙΚΡΟΣ" ΒΑΣΣΙΟΣ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗ Ο ΒΑΣΣΙΟΣ (ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ) ΦΟΡΕΣΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ "ΜΕΓΑΛΟΥ" ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ).

    ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΠΑΡΑΤΥΠΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ "ΜΙΚΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΠΟΥ ΑΠ΄ ΟΣΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ).

    ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΟΜΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ, ΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΡΥΣΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ 2ΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ (ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΠ΄ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΣΕ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΛΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ).

    ΕΠΙΣΗΣ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΑΤΣ (ΤΡΙΚΑΛΑ) ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΕΟΝΤΟΣ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΜΑΤΣ. ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ "ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΠΛΕΥΣΗ" ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ.

    ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΔΙΚΟ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Νασίκας Κώστας
    Ευχαριστώ για την ενημέρωση και τα καλά σας λόγια. Παντού υπάρχουν οι αμνοί και τα ερίφια. Το πρόβλημα όμως είναι πως θα υπερισχύσουν οι αμνοί των εριφίων, αφού στον νόμο της ζούγκλας τα ερίφια είναι πιο δυνατά.
    Έχοντας την διαβεβαίωση (ενός ανθρώπου που η γραφή του και οι προτάσεις αποτελούν "λογικής απαύγασμα"), ότι δεν υπάρχει δόλος και λαθροχειρία του φροντιστή, ή άλλου παράγοντα, σας αποχαιρετώ και εύχομαι να είναι το τελευταίο λάθος.
    Τον υπέροχο ιστότοπό σας όμως θα τον επισκεύτομαι συχνά.
    Να σας έχει ο Θεός καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΟΙ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ. ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΤΑ "ΚΟΚΟΨΩΝΙΑ"?

    ΑπάντησηΔιαγραφή