Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Τα αποτελέσματα της Κυριακής

Ο κερδισμένος απο τις ομάδες της περιοχής μας ήταν αυτήν την Κυριακή όπως και την προηγούμενη ο Κεχαγιάς Προσηλίου που κέρδισε τον Αγρότης Λιανοκλαδίου με 2-1 και απομακρύνθηκε περισσότερο από την Ζώνη υποβιβασμού. Με 33 βαθμούς έφτασε στην 11 θέση της βαθμολογίας.

Ο Αστέρας Ιτέας απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας στο Μαρτίνο Λοκρίδας απο τον Οπούντιο, το τελικό σκόρ είναι Οπούντιος-Αστέρας Ιτέας 3-3. Ο Αστέρας με 47 βαθμούς είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας.


Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση μεταξύ της Ζακύνθου και του Φωκικού. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Σπυριδάκη στο 70'.
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αποστόλου, Λιβέρης, Μαρίνος (67΄ Μιχαήλ), Βυθούλκας Π., Κάρδαρης Κ. (79΄ Κάρδαρης Θ.), Μαζουρκίεβιτες (71΄ Γαλανός), Ναγιέφσκι, Κατσικάρης, Πεχλιβανίδης, Γεωργίου, Κωστάκης.
ΦΩΚΙΚΟΣ: Τακίδης, Ζυγογιάννης, Τριανταφύλλου, Σπυριδάκης, Τερτζής, Κουτελιέρης, Σκαρίμπας, Καραγκούνης (90΄ Μουχτούρης), Δημουλιάς, Μπρης, (74΄ Χιντζίδης), Πάντεφ (90΄ Βαρβαρέσος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου