Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Νοικιάσανε ελικόπτερο για Ιτέα και βοήθησαν να αποδράσει ο Παλαιοκώστας

Εκτός από το Λιμάνι πιάσαμε δουλειές και με τα ελικόπτερα στην Ιτέα.
Με ελικόπτερο που ξεκίνησε από το Ελευθέριος Βενιζέλος και είχε προορισμό όπως δηλώθηκε η Ιτέα απέδρασε ο γνωστός για την παρόμοια απόδραση το 2006 Παλαιοκώστας.
Συνεργάτης του Παλαιοκώστα το νοίκιασε για να πάει στην Ιτέα και προφανώς πάνω από τον Κορυδαλλό του είπε να κάνει μια … στάση και πέταξε κάτω μια ανεμόσκαλα. Λίγα λεπτά αργότερα, το ελικόπτερο προσγειώθηκε ένα χιλιόμετρο μακριά από τα διόδια Αφιδνών, όπου δύο μαύρα τζιπ περίμεναν τους δραπέτες. Ο πιλότος βρέθηκε αλλού με ... κουκούλα στο κεφάλι και λέγεται Θεοφιλόπουλος.
Η είδηση: Απόδραση - καρμπόν με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν, σήμερα το μεσημέρι για δεύτερη φορά οι υπόδικοι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι. Να σημειωθεί ότι οι δύο κρατούμενοι είχαν μεταφερθεί έκτακτα στις φυλακές Κορυδαλλού, επειδή αύριο θα προσέρχονταν σε δικαστήριο (!!!). Οι δύο κατάφεραν να βγουν από την απομόνωση, όπου κρατούνταν, στον προαύλιο χώρο των φυλακών και από εκεί ανέβηκαν με ανεμόσκαλα σε ελικόπτερο που πετούσε πάνω από τις φυλακές.Να σημειωθεί ότι όπως μεταδίδουν αναγνώστες μας από την περιοχή, το τρίγωνο Κοκκινιά - Κορυδαλλός - Σχιστό ήταν από το πρωί σε μια εναέρια αναστάτωση. Ως εκ τούτου το σχέδιο ήταν (πάλι) καλά οργανωμένο. Κάτοικοι της περιοχής άκουγαν από τις 12.00 ένα ελικόπτερο (ίσως και 2 ) να κόβουν βόλτες στον αέρα της περιοχής.«Η ιστορία επαναλαμβάνεται 2 φορές…»είπε κάποιος. Αλλά οι αρχές χαμπάρι. Πληροφορίες μας λένε, επίσης, πως οι συγκρατούμενοι χάρηκαν ιδιαίτερα για την απόδραση.Η διαφορά με τη προηγούμενη απόδραση του 2006, είναι πως τώρα το ελικόπτερο δε προσγειώθηκε μέσα.

1 σχόλιο:

  1. Βασίλη γερά, ρήμαξε τις τράπεζες ξανά!
    Και του μισάνθωπο Μυλωνά, επίσης πάρ' του τα λεφτά!
    Ότι και να λένε, ο τύπος είναι απίστευτος.
    Και επιτέλους ακούστηκε στα ΜΜΕ και η Ιτέα μας.
    Να τον κάνουμε επίτιμο δημότη και υπεύθυνο ασφαλείας, οικονομικών, θεαμάτων κλπ κλπ του δήμου μας πάραυτα!!!
    Φυσικά και αστειεύομαι, αλλά από τα χαϊβάνια που μας κυβερνάν σε τοπικό και κεντρικό επίπεδο, αυτός είναι δυο φορές πιο άξιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή