Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Βράχος Καστρακίου-Αστέρας Ιτέας 1-1

Απο το Sportrikala
Ήθελε τη νίκη, αλλά...βολεύτηκε και με την ισοπαλία(1-1). Ο Εθνικός δεν τα κατάφερε να πάρει το τρίποντο από το ματς με τον Αστέρα Ιτέας
Ο Εθνικός Καστρακίου είχε πολλές απουσίες βασικών παικτών λόγω τιμωριών και τραυματισμών ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα έχασε άλλους δύο βασικούς του παίκτες, τους Ράτζα και Μόκα λόγω τραυματισμού και πάλι. Μέσα σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και την πολύ καλή ομάδα που παρουσίασε ο Αστέρας Ιτέας ο οποίος έδειξε με την απόδοσή του ότι δίκαια βρίσκεται στις ... πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 3' ο Γιαννακόπουλος βρήκε τον Σαχινίδη σε πλάγια θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός έκανε το σουτ για να καταλήξει ελάχιστα άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 8' όταν ο Πρεκατές έβγαλε μόνο του τον Ντούβλη ο οποίος απέναντι από τον Καρανάσιο πλάσαρε άουτ.

Στο 24' ο Πρεκατές έκανε μία κάθετη πάσα ο Σκόνδρας και ο Ντούβλης ήταν αφύλαχτοι, αλλά ο Καρανάσιος βγήκε από την περιοχή του και κατάφερε κι έδιωξε.

Στο επόμενο λεπτό ο Σαχινίδης μπήκε από πλάγια, γύρισε στον Γιαννακόπουλο, ο οποίος σούταρε για να διώξει εκπληκτικά σε κόρνερ ο Ντάσκας.

Ο Αστέρας Ιτέας έχασε νέα σπουδαία ευκαιρία στο 27' όταν ο Σαχινίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή, απέφυγε και τον Ντάσκα κι από πολύ πλάγια πλάσαρε, αλλά ο Ράτζας πρόλαβε κι έβγαλε τη μπάλα κόρνερ.

Ο Εθνικός Καστρακίου απάντησε με γκολ στις ευκαιρίες του Αστέρας. Στο 31' ο Πρεκατές βρήκε τον Κόκοβα μέσα στη μεγάλη περιοχή, αυτός απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και με συρτό πλασέ έκανε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι όμως διατηρώντας τον ρυθμό τους ισοφάρισαν λίγο αργότερα. Στο 34' ο Γιαννακόπουλος από πλάγια βρήκε τον Σαχινίδη σε θέση φορ κι αυτός με σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρας Ιτέας ήταν πιο επιθετικός, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Γενικά το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε τις φάσεις που είχε το πρώτο.

Καλή η διαιτησία του Ευαγγέλου όπως και των βοηθών του Θάνου και Καρρά του ΣΔΠ Ηπείρου.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΑΚΙΟΥ: Ντάσκας, Αγόρου, Αναστασίου, Ράτζας (59' λόγω τρ. Τσιαούσης), Βλάχος, Σκόνδρας, Κουλουκτσής, Ντούβλης (90' Ζαρακότας), Μόκας (83' Νούλας), Πρεκατές, Κόκοβας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ: Καρανάσιος, Αραμπατζής, Γουβαλάρης, Πέττας, Καρτσακλής, Βαλτογιάννης, Ζούρκος, Ξαγοράρης (85' Παππάς), Πιπινίκας, Γιαννακόπουλος (65' Νταλαπέρας), Σαχινίδης (90' Σκεπάρνιας).

7 σχόλια:

  1. ASTERARA KAI KALOS TOYS PELATES THN TETARTH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την τεταρτη 25 2 09 στο αλκατραζ θα γινει το παιχνιδι αστερας ιτεας- αργος θανατος -θα πεσει μεγαλο γελιο θα εμφανιστουν-πολλες-ΜΑΥΡΟΓΑΤΕΣ-ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχονται οι "εντιμοι" - αδιόρθωτοι, φίλοι μας Σαλωνίτες. Καλώς τα παιδια τα 3 - 0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. pelates itiotes einai kala ekei stn d.... Sas vlepoume araia kai pou sto gipedo mas na parakolou8ite paixnidia G ethnikis..Den mporeite allo sas katalabainw ..Kai perusi treno pige!! kai o kexagias apo pou 3ekinise kai pou eftase !! PELATES TOU FOKIKOU AMPALOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην φοβάσαι φίλε Φωκικέ. Έλα και στο ματς, δεν σε πειράζει κανένας. Το ματς είναι 3 η ώρα. Βέβαια στο χωριό έχει νυχτώσει εκείνη την ώρα, αλλά έλα εσύ, εδώ είναι μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σεντρα της Λαρισας εγραψε Περισι ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ >>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φερτε και το νομαρχη να γελασουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή