Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Ο ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10/5/2014 ΣΤΙΣ 20:00Το Σάββατο 10/5/2014 στις 20:00 στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας,η Κινηματογραφική Λέσχη Άμφισσας υποδέχεται το σκηνοθέτη Γιάννη Οικονομίδη και την νέα του δημιουργία με τίτλο ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΨΑΡΙ.
Στην προβολή εκτός από τον σκηνοθέτη θα παρευρεθούν και άλλοι συντελεστές της ταινίας καθώς και ο δημιουργός των 12 σχεδίων για την ταινία και συντοπίτης μας Παναγιώτης  Μητσομπόνος.
περίληψη...
Σε αυτό το μεσογειακό νουάρ, ο Οικονομίδης στρέφει το βλέμμα του σε ζητήματα τιμής και ξετυλίγει μια πολυπρόσωπη, στοχαστική και γεμάτη ένταση ταινία χαρακτήρων.

υπόθεση
Στα 19 του, ο Στράτος διέπραξε ένα έγκλημα πάθους. Πέρασε τη μισή του ζωή στη φυλακή, κάτω από την προστασία ενός αρχινονού του υποκόσμου, του Λεωνίδα. Μια μέρα, κατά τη διάρκεια μιας συμπλοκής ανάμεσα σε αντίπαλες συμμορίες, ο Λεωνίδας του έσωσε τη ζωή. Ο Στράτος αυτό δεν το ξέχασε ποτέ. Ελεύθερος πια, ο Στρατός δουλεύει τη νύχτα σε ένα αρτοποιείο, ενώ τη μέρα εκτελεί συμβόλαια θανάτου. Όλα του τα χρήματα τα δίνει στον Γιώργο, τον αδελφό του Λεωνίδα, που οργανώνει ένα παράτολμο σχέδιο απόδρασης για να βγάλουν τον Λεωνίδα από την φυλακή. Το μόνο πράγμα που απασχολεί τον Στράτο είναι να εξοφλήσει το χρέος του στον Λεωνίδα. Η μέρα της απόδρασης, η πιο σημαντική μέρα της ζωής του, πλησιάζει...
 Από
  http://kinleamfissas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου