Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

«ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.» προβολή σήμερα στην Ιτέα

ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 10/4 ΣΤΙΣ 8ΜΜ
 ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΤΕΑ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.»
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
            Σήμερα Πέμπτη στις 8μμ το βράδυ κλείνουμε τη τηλεόραση και μαζευόμαστε στην Ιτέα (Κυριακοπούλειο) για να παρακολουθήσουμε σε πρώτη προβολή το νέο ντοκιμαντέρ  «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.». Οι δημόσιες προβολές θα γίνουν ταυτόχρονα σε 110 σημεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
          Σας καλούμε σε ένα ταξίδι από την Ιταλία του Μουσολίνι στην Ελλάδα της κατοχής, του εμφυλίου και της δικτατορίας και από τη ναζιστική Γερμανία του Χίτλερ στο σήμερα. Μέσα από άγνωστες ιστορίες από το ...παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του φασισμού αναδεικνύονται οι διασυνδέσεις του με τα οικονομικά συμφέροντα κάθε εποχής.
            Ταυτόχρονα σας καλούμε να ενισχύσουμε και οικονομικά ένα από τα μεγαλύτερα πειράματα ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Το ντοκιμαντέρ χρηματοδοτήθηκε και εξακολουθεί να χρηματοδοτείται  από τους θεατές (το λεγόμενο crowdfunding). Με αυτό τον τρόπο, όπως λέει ο Άρης Χατζηστεφάνου, οι δημιουργοί δεν είχαν κανένα περιορισμό και μπόρεσαν να μιλήσουν ανοικτά και με ονόματα για τα οικονομικά συμφέροντα και τις επιχειρηματικές οικογένειες που στήριξαν τον φασισμό.
                Στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρείτε  σημειωμένα στο χάρτη αλλά και σε κατάλογο τους τόπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό που πραγματοποιείται σήμερα η προβολή 
http://infowarproductions.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου