Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Καμαρώστε ηθικότητα. Απολύουν τον κόσμο και προσλαμβάνουν υπαλλήλους για χούφτωμα.

Έρωτας διοριστέος

Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.
Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...
Ο κ. Κεδίκογλου πιο ξέγνοιαστος από ποτέ δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της αγαπημένης του, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δείτε Φωτο ΕΔΩ

Και μπορεί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος να έχει δικαώμα να κάνει στην προσωπική του ζωή οτιδήποτε επιθυμεί, αρκεί βέβαια να μη γίνεται με τα χρήματα του ελληνικού λαού. Να σημειωθεί ότι αυτό είναι το δεύτερο ρουσφέτι του κ. Κεδίκογλου μετα το διορισμό γυναίκας δημοσιογράφου από το Αλιβέρι σε θέση ειδικού συμβούλου στην ΕΡΤ με μισθό 3.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη κυρία είχε πολιτευτεί με τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, μολονότι ήταν ακόμα στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ήρθε 8η και καταϊδρωμένη.
Δείτε τη σχετική απόφαση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου