Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Κλείνει το παράρτημα του ΙΚΑ στην Ιτέα και την Ναύπακτο o Παπαθανασίου


Ο Κώστας Παπαθανασίου, μιας και δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, με τις γνωστές διαδικασίες τακτοποιήθηκε σε μια κυβερνητική θέση με παχυλό μισθό, Υποδιοικητής του ΙΚΑ.
Με δική του απόφαση κλείνουν τα παραρτήματα του ΙΚΑ στην Ιτέα και την Ναύπακτο και μετατρέπονται
σε Γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ το καλύτερο από όλα είναι ότι ζητάει να επιβαρύνει για την λειτουργία του γραφείου αυτού στην Ιτέα τον Δήμο Δελφών.
Κύριε Παπαθανασίου τις εισφορές τους οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες τις πληρώνουν στο ΙΚΑ, αυτοί με τα χρήματά τους σας πληρώνουν στην θέση που σας διόρισε η κυβέρνηση. Δεν έχετε δικαίωμα να καταργείτε τις υπηρεσίες του ΙΚΑ στην Ιτέα ούτε να ζητάτε από τον Δήμο να αναλάβει υποχρεώσεις δικές σας. Δώστε ένα μισθό σας για να ενοικιαστεί για ένα χρόνο αυτό το γραφείο, οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες της Ιτέας τα έχουν δώσει αυτά τα χρήματα.


Σε ποιο ΙΚΑ θα πάνε άραγε οι ασφαλισμένοι της Δωρίδας;
Δείτε το δημοσίευμα στην Ώρα της Φωκίδας όπου παρουσιάζεται το μαύρο για άσπρο και η καταστροφή σαν θρίαμβος...

http://www.orafok.gr

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου: Σε γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης μετατρέπονται τα ΙΚΑ Ιτέας και Ναυπάκτου
Ημερομηνία δημοσίευσης:21/05/2013
Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του υποδιοικητή του ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου
Σε γραφεία Κοινωνικής Ασφάλισης μετατρέπονται τα ΙΚΑ Ιτέας και Ναυπάκτου
-Συνάντηση με την Λαίνη θα επιδιώξει τις επόμενες ημέρες ο Κ. Παπαθανασίου για να μελετήσουν που θα στεγαστεί
-Τέλος του μήνα ξεκινά τη λειτουργία του στην Άμφισσα το ΚΕΠΑ (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας)
- Σύμφωνα με εντολή Παπαθανασίου ειδική ομάδα θα μελετήσει τη στατική επάρκεια του οικήματος του ΙΚΑ στην πλατεία Κεχαγιά προκειμένου να αξιοποιηθεί
Σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης μετατρέπεται το ΙΚΑ Ιτέας σύμφωνα με τον υποδιοικητή του ΙΚΑ Κώστα Παπαθανασίου.
Όπως μας τόνισε χτες σε αποκλειστικές του δηλώσεις ο κος Παπαθανασίου υπό κανονικές συνθήκες και σύμφωνα με τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου όλα τα παραρτήματα, συμπεριλαμβανομένου της Ιτέας, θα έπρεπε να κλείσουν και να παραμείνουν μόνο τα κεντρικά (σσ της Άμφισσας).
Όμως σκεφτόμενος τις ιδιαιτερότητες της περιοχής και προκειμένου να μην κλείσει το παράρτημα που θεωρεί ότι είναι απολύτως αναγκαίο για την περιοχή θα το μετατρέψει σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης .
Για το λόγο αυτό το επόμενο διάστημα θα έρθει σε επαφή με την κα Λαίνη προκειμένου να διερευνήσουν από κοινού το κτήριο που θα στεγαστεί καθώς οι πιστώσεις από το υπουργείο για ενοίκια θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα στο πλαίσιο της πολιτικής εξοικονόμησης χρημάτων μέσω μείωσης των δαπανών.
Η θετική αυτή είδηση έρχεται αμέσως μετά την απόφαση του κου Παπαθανασίου για λειτουργία στην Άμφισσα Κ.Ε.Π.Α. (Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας) από το τέλος Μαΐου βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τέλος στην ταλαιπωρία των αναπήρων που μέχρι σήμερα για να αξιολογηθούν θα πρέπει να πάνε στη Λαμία.
Επιπλέον ο κος Παπαθανασίου μας απεκάλυψε ότι με δική του πρωτοβουλία στάλθηκε συνεργείο καθαρισμού στο ιδιόκτητο κτήριο του ΙΚΑ στην Πλατεία Κεχαγιά της Άμφισσας προκειμένου να το προετοιμάσει για την έλευση ειδικής επιτροπής που θα διερευνήσει τη στατικότητά του και αν βρεθεί κατάλληλο τότε θα εισηγηθεί την μετεγκατάσταση όλων των γραφείων των ταμείων που σήμερα πληρώνουν ενοίκια
Τέλος να σημειώσουμε ότι για το ΙΚΑ Ναυπάκτου , που εξυπηρετεί εκατοντάδες Δωριείς, πάρθηκε ανάλογη με της Ιτέας απόφαση και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μετατραπεί και αυτό σε Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης .


7 σχόλια:

  1. Αν έκλεινε τελείως τι θα λέγαμε;;; Εχουμε περάσει σε άλλες εποχές, πρέπει να το καταλάβουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τον Παπαθανασίου και τα κομματικά στελέχη που μας κατέστρεψαν δεν φαίνεται να άλλαξαν οι εποχές. Κοροϊδία και ψέματα για να αποδεχθεί ο λαός την μοίρα που του επιφυλάσσουν οι τοκογλύφοι, την εξαθλίωση και την καταλήστευση του.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ..

      Διαγραφή
  2. ..Αφού και εσυ ρε φίλε τόσα χρόνια τους ψήφιζες...τώρα θυμήθηκες ότι αλλάξαν οι εποχές..??
    ..μάλλον τώρα ξεβολεύτικες.!!
    ...και ως γνωστό...μας φταίει ο άλλος... και ποτέ εσύ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν οι αποτυχημενοι βολευτες ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ σε θεσεις με παχυλους μισθους τι να περιμενεις;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....περιμένεις την ...επιτυχημένη "βουλευτή Φωκίδας"...να σώσει την τοπική κοινωνία...

      Διαγραφή
    2. ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ...... ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ..

      Διαγραφή