Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Γαλάζιες Σημαίες Δήμου Δελφών.



 Η βράβευση έγινε, οι υποδομές στις παραλίες να δούμε πότε θα ετοιμαστούν. Κομμένες ντουζιέρες, τραπεζοκαθίσματα επάνω στα βότσαλα , ανύπαρκτες τουαλέτες και χώροι για να αλλάξουν οι λουόμενοι κλπ. περιμένουμε και θα δούμε... Ιτεανετ.

Ο Δήμος Δελφών με χαρά σας ενημερώνει για τη φετινή βράβευση τεσσάρων (4) παραλιών του με ισάριθμες Γαλάζιες Σημαίες. Οι Γαλάζιες Σημαίες είναι ένας παγκόσμιος θεσμός που επί χρόνια επιβραβεύει τις καθαρότερες, λειτουργικότερες, οργανωμένες και δημοφιλείς παραλίες σε όλο τον κόσμο....

Οι παραλίες που βραβεύτηκαν φέτος στην επικράτεια του Δήμου Δελφών είναι οι εξής: «Ακτή Μαΐάμι» και «Τροκαντερό-Αγκάλη» στην Ιτέα, «Καλαφάτης» στο Γαλαξείδι και η παραλία των Αγίων Πάντων της Δ.Ε. Γαλαξειδίου.

Ο Δήμος Δελφών αισθάνεται ιδιαίτερη ικανοποίηση, γιατί μετά από πολλά χρόνια απουσίας από το θεσμό, έρχεται να επιβραβευτεί  για το 100% των φετινών του υποψηφιοτήτων. Υποψηφιότητες που προετοιμάστηκαν με φροντίδα, συντονισμένη εργασία και επαγγελματισμό σε κάθε επίπεδο, κάτι που οδήγησε στην κατάθεση φακέλων οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν από τους πιο ολοκληρωμένους του όλου προγράμματος.

Η φετινή βράβευση των τεσσάρων (4) παραλιών αποτελεί έναν ακόμα θετικό κρίκο στην αλυσίδα του ολοκληρωμένου στρατηγικού σχεδιασμού για την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του Δήμου μας. Έναν σχεδιασμό που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και που περιλαμβάνει το σύνολο των ισχυρών πλεονεκτημάτων του Δήμου μας, μεταξύ αυτών και του παραλιακού μας μετώπου.

Ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης δήλωσε σχετικά:

«Στόχος του Δήμου Δελφών είναι να δώσει σε κάθε δημότη-πολίτη του το μήνυμα ότι τα δεδομένα του Καλλικρατικών Δήμων δημιούργησαν μεγάλες απαιτήσεις σε επίπεδο σχεδιασμού για κάθε τομέα, που έτσι και στον τουρισμό, απαίτησε την από τη βάση του ολοκληρωμένη μελέτη και που επιτυγχάνεται από τις συντονισμένες δράσεις της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής, το Αυτοτελές Τμήμα Τουρισμού, το σύνολο των δυνάμεων του Δήμου και φυσικά τη βοήθεια των ειδικών που με την υποστήριξή τους χτίζουμε τη νέα τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας.

Ευχόμαστε σε όλους μία καλή κολυμβητική περίοδο με την προσπάθεια για ακόμη περισσότερες δημιουργικές πρωτοβουλίες να βρίσκεται πάντα σε εξέλιξη για το κοινό καλό». 

                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου

1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ.ΕΔΩ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΖΙΚ-ΖΑΚ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή