Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βοηθητικό γήπεδο με ελαστικό τάπητα στην Ιτέα με 350000 ευρώ ...



Ο Δήμος Δελφών ανακοινώνει ότι την 9η/05/2013 υπογράφηκε μεταξύ αυτού και της κοινοπραξίας «ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Ε.», η σύμβαση κατασκευής του έργου με τίτλο: «Βελτίωση υφιστάμενων χώρων άθλησης Δ.Ε. Ιτέας». Ο προϋπολογισμός της μελέτης του έργου ανέρχεται σε 363.500,00 € (με ΦΠΑ) ενώ το συμβατικό τίμημα που προέκυψε ύστερα από την σχετική διαγωνιστική διαδικασία και μέση τεκμαρτή έκπτωση 5,18% ανέρχεται σε 344.683,42 € (με ΦΠΑ). Η κατασκευή του έργου θα ...
ξεκινήσει εντός των προσεχών ημερών. Η συνολική διάρκεια για την ολοκλήρωσή του ανέρχεται σε έξι (6) μήνες. Η ανάδοχος κοινοπραξία υποχρεούται να συντηρεί το έργο για διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών μετά την παράδοσή του. Η κατασκευή του έργου περιλαμβάνει χωματουργικές, ηλεκτρολογικές και λοιπές τεχνικές εργασίες στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου της Ιτέας. Η χρηματοδότηση του έργου προέρχεται από τις οριζόντιες δράσεις της ΣΑΤΑ, ως μοναδική σχεδόν πηγή χρηματοδότησης τέτοιων έργων, αφού το τρέχον ΕΣΠΑ αποκλείει τις σχετικές δημοτικές δομές από τις χρηματοδοτήσεις του.

Ο Δήμαρχος Δελφών Νίκος Φουσέκης δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε χαρούμενοι για κάθε έργο που φτάνει στην υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του και διπλά χαρούμενοι όταν ολοκληρώνεται και παραδίδεται για χρήση. Νιώθουμε όμως ιδιαίτερη χαρά όταν ένα έργο απευθύνεται κυρίως στην νεολαία μας. Τέτοιου είδους έργο είναι και η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ιτέας που αποτελεί ένα ακόμα βήμα στον προγραμματισμό που έχουμε καταρτίσει ως Δημοτική Αρχή στον συγκεκριμένο τομέα. Μετά την επανακατασκευή του φυσικού χλοοτάπητα και την επισκευή των αποδυτηρίων στο υπάρχον και ήδη λειτουργούν Δημοτικό Γήπεδο της Ιτέας από το Δήμο μας το 2012, με το έργο αυτό της κατασκευής και του βοηθητικού σταδίου με πλαστικό χλοοτάπητα και όλες τις λοιπές απαραίτητες υποδομές και την παράδοση σε χρήση, ολοκληρώνονται οι ποδοσφαιρικές υποδομές και στην πόλη της Ιτέας».
Από το Γραφείο Τύπου

Αρχίζει η κατασκευή του έργου με τίτλο: «Βελτίωση υφιστάμενων χώρων άθλησης Δ.Ε. Ιτέας».

1 σχόλιο: