Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Αυτοκτόνησε ο αγωνιστής συνδικαλιστής Κώστας Κόγιας από το Βόλο- video με οιμιλία του στην πλατεία της Στυλίδας



Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στην αυτοκτονία  τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Περιπτεριούχων νομού Μαγνησίας και πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών του νομού Μαγνησίας Κώστα Κόγια.
Βρέθηκε απαγχονισμένος γύρω στις 9:30 το βράδυ. Το άψυχο σώμα του βρήκε η σύζυγός του, όταν επέστρεψε εναγωνίως στο σπίτι τους, μετά τα αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα που έκανε, ενώ εκείνη βρίσκονταν στο περίπτερο.
 Ο Κώστας Κόγιας, 61 χρόνων, ο μαχητικός συνδικαλιστής  συγκλόνισε  με τον τραγικό ...
τρόπο  που επέλεξε να βάλει τέρμα στη ζωή του .  Τον περασμένο Οκτώβρη  περπάτησε από το Βόλο μέχρι τη Βουλή μαζί με άλλους συμπολίτες της Κίνησης Ελπίδας Πολιτών ,  θέλοντας να μεταφέρει την κραυγή των απλών ανθρώπων της βιοπάλης  που συνθλίβονται    από τις μνημονιακές πολιτικές.  Όμως, κανείς  δεν πήρε το μήνυμα….

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΒΟΛΟΣ – ΑΘΗΝΑ , ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΕΩΣ ΤΡΙΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ
Ξεκινάμε τη μεγάλη πορεία το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από το λιμάνι του Βόλου στις 8:00 για την Αθήνα με τα πόδια. Έλα και εσύ φίλε να ενώσουμε τη φωνή μας για επιβίωση.
Όχι στον εφιάλτη της φτώχειας των πολιτών.
Δεν επαιτούμε αλλά απαιτούμε δικαίωμα στην εργασία.
Όχι άλλα αντιλαϊκά μετρά. Φτάνει, ως εδώ!
 Βίντεο του altpressfthiotida  με την ομιλία του Κωστα Κόγια στη πλατεία της Στυλιδας καθ΄οδόν  από το Βόλο προς τη Βουλή

...http://www.altpressfthiotida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου