Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ

Καταγγελίες κατά δικαίων και αδίκων και  κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ από την Λαϊκή συσπείρωση. Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενάντια στον Καλλικράτη και τον καταψήφισε αυτό έχει μικρή σημασία μπροστά στο μένος του ΚΚΕ...

Ιτεανετ

Στο Δημοτικό συμβούλιο της 29ης Μαρτίου του δήμου Δελφών , αθλητικοί σύλλογοι της Ιτέας καθώς και κάτοικοι της , έφεραν στο Δ.Σ , την υπολειτουργία και την εξαθλίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ιτέας ( μπαλόνι- κολυμβητήριο) . Οι αναφορές που έκαναν και  οι ευθύνες που καταλογίζουν ήταν απολύτως δικαιολογημένες αναγκάζοντας όλες τις δημοτικές ...
παρατάξεις να πάρουν θέση υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων.
Έχουμε να δηλώσουμε ότι οι ανάγκες και οι υποδομές για λαϊκή άθληση δε λύνονται ούτε με υποσχέσεις ούτε με παχιά λόγια , αν δεν δούμε το ποιος είναι υπεύθυνος γι αυτή την κατάντια ( όπως και στην Άμφισσα το κολυμβητήριο που κατάντησε σαν τάφος προϊστορικού θηρίου , το ¨μπαλόνι¨ που πέταξε και δεν ξαναγύρισε).
1ο Έχει κοπεί από την κυβέρνηση (από το 2011) το κονδύλι για συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων
2ο Φορτώνονται στο Δήμο νέες υπηρεσίες χωρίς τα αναγκαία κονδύλια (λόγω Καλλικράτη) με αποτέλεσμα να υπάρχει οικονομικό άνοιγμα και ..
3ο Τα όποια κονδύλια ξοδεύονται για ζητήματα αθλητισμού πάνε σε εκδηλώσεις βιτρίνας που ούτε τον τόπο βοηθάνε , ούτε προσφέρουν κάτι στο λαό της περιοχής (OPTIMIST – σκαφάκια –διεθνής κολυμβητικοί αγώνες – μπιτς βόλεϊ κτλ) με τεράστια έξοδα που θα μπορούσαν κάλλιστα να καλύψουν τις υποδομές που αναφέραμε.
Σ’ αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αν και όλοι ήταν υπέρ των προτάσεων των φορέων και των πολιτών εν τούτοις , στις αιτίες , δηλαδή στις κυβερνητικές ευθύνες και στον Καλλικράτη που τόσα δεινά έφερε στο λαό , ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ σχίζουν τα ιμάτια τους ότι είναι αντίθετοι , αν και όλοι ψηφίζουν την υλοποίηση του.
Στη Βουλή , ΝΔ –ΠΑΣΟΚ –ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ –ΛΑΟΣ υπερψήφισαν πάλι με χέρια και με πόδια τον Καλλικράτη με χεριά και πόδια . Στην ΚΕΔΚΕ οι ίδιοι το υπερψήφισαν και τώρα το υλοποιούν.
Ειδικά οι πολίτες στο προσκήνιο παριστάνοντας τις παρθένες ωρύονταν ότι είναι εναντίον του ότι δήθεν είναι όργανο χωρίς κομματική ταυτότητα  κλπ . είναι η παράταξη που έφερε στη Φωκίδα δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για να έχουν το εφαλτήριο στην κυβερνητική εξουσία που θέλουν .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου