Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Η πίτα του Πελεκάνου στην Ιτέα



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΙΤΕΑΣ
«Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ»
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1990 Αρ.Εθν.Μητρωου: 08509ΣΥΝ11016Ο56Ν0295
Τηλ.:2265034275 – 
Fax: 2265034528
Διεύθυνση: 28ης Οκτωβρίου 23, ΤΚ 33200 Ιτέα Φωκίδας
e-mail: seaiteas@otenet.gr

Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013 στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας  «Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ» .
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκτός των φίλων και των μελών...
του Συλλόγου εκπρόσωποι της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας, ο Υποδιοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Παν.Αντωνακόπουλος, η Βουλευτής Φωκίδας Α.Μανδρέκα, η Αντιπεριφερειάρχης Στ.Ελλάδας Παν.Γαζή, ο Δήμαρχος Δελφών Ν.Φουσέκης, η Αντιδήμαρχος του Δ.Δ. Ιτέας Παν.Λαϊνη, ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρ.Πρωτόπαππας και ο Διευθυντης της αιμοδοσιας  του ΓΝΝ Άμφισσας Δ.Μπουργανός.
Στους λόγους που απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κ.Κοτοπούλης, ο Διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας του Γ.Ν.Ν. Άμφισσας Δ.Μπουργιανός και ο Πρόεδρος της ΠΟΣΕΑ Χρ.Πρωτόπαππας μίλησαν για τις ανάγκες της αιμοδοσίας, την προσέλευση νέων εθελοντών αιμοδοτών και για την προσφορά του Συλλόγου στα 23 χρόνια λειτουργιάς του.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εθελοντές αιμοδότες με την μεγαλύτερη συμμετοχή στις αιμοδοσίες του συλλόγου και τους απονεμήθηκε από το Υπουργείο Υγείας έπαινος και μετάλλιο καθώς και τιμητική πλακέτα από τον Σύλλογο.
Στους παρευρισκομένους μοιράστηκε το ετήσιο αναμνηστικό δώρο του Συλλόγου.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου