Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ο ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ και η ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ για μία μοναδική μουσική βραδιά στην ΙΤΕΑ .

Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2012
και ώρα 9:00 μ.μ
Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο (Δημαρχείο Ιτέας)

Διοργάνωση: ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΤΕΑΣ

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντάει τη Ρίτα Αντωνοπούλου και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα (1 πιάνο, 2 φωνές) που θα εκπλήξει. Πασίγνωστα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες ενός από τους σπουδαιότερους έλληνες συνθέτες, ερμηνευμένα μοναδικά από την Ρίτα Αντωνοπούλου.

Σε μία τέτοια ατμοσφαιρική μουσική βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αγαπημένα τραγούδια από τον «Σταυρό του Νότου» σε συνδυασμό με τους περίφημους αυτοσχεδιασμούς του στο πιάνο. Παρουσιάζονται επίσης κομμάτια του Θάνου Μικρούτσικου που έχουν να...
ακουστούν καιρό, αλλά και τραγούδια άλλων δημιουργών (όπως του Τσιτσάνη, του Χατζιδάκι, του Θεοδωράκη, του Κραουνάκη) που ερμηνεύει η χαρισματική Ρίτα Αντωνοπούλου.

Ο Θάνος Μικρούτσικος μαζί με τη Ρίτα, πήρε το πιάνο του και ξεκινάει το ταξίδι του χειμώνα με οπλοστάσιο τραγούδια που αγαπήθηκαν απ΄ όλους, τραγούδια ερμηνείας που απαιτούν τη σιωπή, τραγούδια που ενώνουν τη σκηνή με την αίθουσα και ξαναστήνουν το “Εμείς σ΄ αυτή την εποχή της μεγάλης Κρίσης, σ΄ αυτή την εποχή της βαρβαρότητας”. Μετά από στάσεις, όπως στην σκηνή του Παλλάς και σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα, έρχεται για πρώτη φορά στην Ιτέα, μέσα στην καρδιά του χειμώνα, για να μας θυμίσει πώς σήμερα που περισσότερο από κάθε φορά «η ιστορία έγινε σιωπή» ο Θάνος και η Ρίτα είναι παρόντες.

Η ομάδα της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας μετά από μια σειρά δραστηριοτήτων με άξονα τον κινηματογράφο  (34ου Φεστιβάλ μικρού μήκους Δράμας, 53ο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, αφιέρωμα στο Γαλλικό κινηματογράφο σε συνεργασία με τη Γαλλική  Πρεσβεία, προβολές ταινιών με την παρουσία των σκηνοθετών τους (Λάκης Παπαστάθης , Φιλ. Τσίτος -υποψήφιος για όσκαρ ξένης ταινίας 2013), δημιουργία φωτογραφικής ομάδας, προβολές θερινού κινηματογράφου, παιδικού κτλ) σκέφτηκε  πώς το καλύτερο soundtrack  για να  ¨ντύσει¨  την νέα χρονιά είναι οι μελωδίες του Θάνου Μικρούτσικου.

 Χωρίς «χορηγούς», με μόνη δύναμη τα μέλη και τους φίλους μας, έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε σε μία από τις ομορφότερες μουσικές συνυπάρξεις αυτή της Ρίτας  Αντωνοπούλου & του μεγάλου Θάνου Μικρούτσικου.
Το ΔΣ της Κινηματογραφικής Λέσχης Ιτέας
Ώρα έναρξης :  9:00 μμ
Τιμή εισιτηρίου : 15€ και 10 Ε για φοιτητές, μαθητές, άνεργους
Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου