Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Ιτέας στο “ATHENS FOOTBALL NEW YEAR CUP 2013”

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Αστέρα Ιτέας από 03/01/2013 μέχρι 05/01/2013 θα συμμετέχει στο τουρνουά  “ATHENS FOOTBALL NEW YEAR CUP 2013”. Στο τουρνουά συμμετέχουν περίπου 80 ακαδημίες από όλη την Ελλάδα στις ηλικιακές κατηγορίες αθλητών γεννημένων 2000-2001 και 1998-1999. Η ακαδημία του Αστέρα θα συμμετάσχει στην κατηγορία των αθλητών που έχουν γεννηθεί το 2000-2001 στην οποία έχουν δηλώσει συμμετοχή 48 ακαδημίες. Επικεφαλείς των ομίλων είναι οι ομάδες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ , ΠΑΟΚ , ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ , ΑΕΚ , ΑΡΗΣ , ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.
Ο πρώτος αγώνας για τον Αστέρα είναι σήμερα στις 15:30 με...
αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αύριο το πρωί στις 9:00 θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και το απόγευμα τον Ατρόμητο.
Οι ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν την αποστολή είναι: Κοντογιάννης Αθανάσιος , Παγώνης Γεώργιος , Μανέτας Αχιλλέας , Βήχος Μάριος , Καπρέλης Γεράσιμος , Σγουρός Ντέιβιντ , Χριστοδούλου Ευστράτιος , Μούκας Ευθύμιος , Καρανάσος Αλέξιος , Ράικος Σπύρος , Γούρα Μ. , Φαρούκος Ρέντι, Γκούλτας Γιάννης , Κάλμι Σ.
Προπονητής της ομάδας είναι ο Καρανάσος Ανδρέας. Επικεφαλής της αποστολής είναι ο Μανέτας Παναγιώτης.
Σε παλαιότερες αναρτήσεις είχαμε γράψει ότι κάποια από τα παιδία αυτά θα μας απασχολήσουν στο μέλλον με το ταλέντο τους. Κάποιοι λοιπόν από τους αθλητές αυτούς της Ακαδημίας του Αστέρα παρακολουθούνται από τις μεγάλες ομάδες της Αθήνας και αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που ο Αστέρας συμμετέχει σε αυτό το τουρνουά. Ας μην ξεχνάμε ότι αυτά τα παιδία έχουν σαρώσει όλες τις διοργανώσεις στην Φωκίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου