Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Επισκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων Εθνικού Οδικού Δικτύου



ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ                                         
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΘΕΜΑ:  «Επισκευή ηλεκτροφωτισμού κόμβων Εθνικού Οδικού Δικτύου»
Η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας στα πλαίσια των προσπαθειών της για την καλυτέρευση των συνθηκών στο Εθνικό Οδικό Δίκτυο για τους διερχόμενους οδηγούς, πραγματοποίησε εργολαβία για την επισκευή του ηλεκτροφωτισμού στους παρακάτω κόμβους και δρόμους:
1.     Στη θέση Κακκανού, πραγματοποιήθηκε η επισκευή της αριστερής πλευράς, κατευθυνόμενοι προς Ιτέα, όλων των φωτιστικών σωμάτων και έγινε η ανακατασκευή όλης της ηλεκτρικής γραμμής με νέα καλώδια (τα παλιά είχαν κλαπεί από αγνώστους) στη θέση Κακκανού....

2.     Στον κόμβο Σερνικακίου αντικαταστάθηκαν τα κατεστραμμένα φωτιστικά σώματα.
3.     Στον κόμβο του ΚΤΕΟ Άμφισσας, κατευθυνόμενοι προς Λαμία, επισκευάστηκε η αριστερή πλευρά και αντικαταστάθηκε όλη η ηλεκτρική γραμμή και ο ηλεκτρικός πίνακας στο πίλαρ, καθώς είχαν κλαπεί όλα τα καλώδια και ήταν κατεστραμμένο το πίλαρ. Επιπλέον, συμπληρώθηκαν καλώδια, ακροκιβώτια και κλείστηκαν με μπετόν όλα τα φρεάτια ζεύξης για αποφυγή μελλοντικής κλοπής.
4.     Στην ανατολική είσοδος της Άμφισσας, καθώς ερχόμαστε από Λαμία, αποκαταστάθηκαν οι ζημιές της εισόδου και συμπληρώθηκαν καλώδια ακροκιβωτίων και φωτιστικών σωμάτων. Και εδώ καλύφθηκαν τα φρεάτια με μπετόν για τον παραπάνω λόγο.
5.     Τέλος στον κόμβο Καστελλίων πραγματοποιήθηκαν εργασίες ολικής επισκευής καλωδίων, φωτιστικών σωμάτων, ακροκιβωτίων και κλείστηκαν τα φρεάτια με μπετόν.
Πρόκειται σύντομα να γίνει και άλλη εργολαβία σε άλλα σημεία του Εθνικού Οδικού Δικτύου, παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες, ώστε να έχουμε περισσότερους και καλύτερα φωτισμένους κόμβους στο Εθνικό δίκτυο της Φωκίδας.


       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου