Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Ο άγιος Χίτλερ ...λίγα λουλούδια στο εικόνισμα.... και ο ΛΑ.ΣΥ.

Λουλούδια στο εικόνισμα.


Την φωτογραφία με το όνομα agios_xitler (Άγιος Χίτλερ) την βρήκαμε στην Ιδεολογική βιβλιοθήκη Μετώπου γυναικών Χρυσής Αυγής)
και προέρχεται απο την σελίδα http://ideology-studies.blogspot.gr/2010/07/savitri-devi.html
της Ε. Χ. Παππά (περιοδικό "Χρυσή Αυγή" α.τ. 108) του έτους 2010
διαβάστε  μερικά  αποσπάσματα...

 Για τον Αδόλφο Χίτλερ
Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η μνήμη του Ενός- πριν- τον- Τελευταίο και του πιο ηρωικού από όλους τους άνδρες μας "Ενάντια στο Χρόνο", του Αδόλφου Χίτλερ, θα επιζήσει, τουλάχιστον στα τραγούδια και τα σύμβολα. Θέλουμε να ελπίζουμε πως οι κύριοι του χρόνου, άνθρωποι του ίδιου αίματος και της ίδιας πίστης μ΄ αυτόν, θα του αποδώσουν τιμές θεού, με τελετές... πλήρεις νοημάτων και δυνάμεως, στη δροσερή σκιά των ατελείωτων αναγεννημένων δασών, στις ακτές, ή απάνω στις ανέγγιχτες κορυφές των ορέων, αντικρίζοντας τον ανατέλλοντα ήλιο...
 Το βιβλίο: Η Αστραπή και ο Ήλιος
 ....Οι άνθρωποι που στέκονται "Ενάντια στο Χρόνο" συνδυάζουν τις αρετές της "Αστραπής" και του "Ήλιου" και είναι οι πραγματικοί ήρωες της Ιστορίας, οι χτίστες και οι υπερασπιστές, που αφιερώνουν τη ζωή τους στην πραγμάτωση μιας νέας βιώσιμης πραγματικότητας πάνω στο πρότυπο του οράματός τους για την Αλήθεια. Είναι αυτοί οι σπάνιοι μύστες, που επιταχύνουν την αναπόφευκτη πτώση, υποσχόμενοι ταυτόχρονα τον ερχομό της Χρυσής Εποχής. Ο κύριος εκπρόσωπος της κατηγορίας αυτής, ο πιο σημαντικός άνθρωπος "Ενάντια στο Χρόνο" είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου, αυτός που, όπως υπόσχεται o Κρίσνα στη Μπαγαβαζίτα: «Όταν η δικαιοσύνη συντρίβεται, όταν το κακό θριαμβεύει, τότε επανέρχομαι. Για την προστασία του καλού, για την καταστροφή όσων απεργάζονται το κακό, για την εγκαθίδρυση της βασιλείας της Δικαιοσύνης, γεννιέμαι ξανά και ξανά, σε κάθε εποχή».
http://ideology-studies.blogspot.gr/2010/07/savitri-devi.html
 
Όλη η ανθρωπότητα γνώριζε μέχρι τώρα ότι ο Χίτλερ είναι αυτός που κατέλυσε κάθε δημοκρατία , αυτός που επέβαλε την τελική λύση του ολοκαυτώματος για τους Εβραίους τους αριστερούς, τους θρησκευόμενους, τους τσιγγάνους, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες η αυτούς που έχουν διαφορετική σεξουαλική συμπεριφορά.
Ήταν αυτός που αιματοκύλησε τον τόπο μας και προκάλεσε λιμό με χιλιάδες νεκρούς.
Εκτός όμως από αυτήν πλειοψηφία του κόσμου υπάρχει και μια μειοψηφία που παρόλα τα δεινά που προκάλεσε τον θεωρεί μεγάλο ηγέτη.
Στην Ελλάδα οι υποστηρικτές του Χίτλερ κρύβονται στην επίσημη δημόσια ζωή και λένε ότι δεν έχουν καμία σχέση. Σε προηγούμενο μάλιστα άρθρο παραθέσαμε σειρά απο άρθρα που αντέκρουαν τον ισχυρισμό τους για τον Χίτλερ, αλλά ομολογούμε ότι είχαμε κάνει λάθος...
Δεν είχαμε ασχοληθεί ουσιαστικά στο παρελθόν μαζί τους μιας και δεν υπήρχαν πουθενά και δεν είχαμε πλήρη εικόνα για το τι πρεσβεύουν.
Οι άνθρωποι έχουν πάει πολύ παραπέρα από ότι νομίζαμε, έχουν σαλτάρει τελείως , χρειάζονται επαγγελματική φροντίδα, όχι απλά είναι χιτλερικοί, αλλά όπως διαβάσατε προτείνουν έργα που βλέπουν τον Χίτλερ σαν ... Θεό, ημίθεο, γκουρού και Άγιο.
Επειδή έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για αυτούς που μας προωθεί η Τρόικα, ρωτήστε  κανέναν από αυτούς που ψήφισαν αυτό το κόμμα αν εκτός από τα λουλούδια στο εικόνισμα επιτρέπεται να του ανάβουν και κανένα κερί , έτσι για να μαθαίνουμε τις τελετουργίες τους σιγά σιγά...

Δείτε το άρθρο που μας ενέπνευσε...

Η Χρυσή Αυγή υμνεί τον ΧΙΤΛΕΡ σε επίσημο blog της (και σε βιβλία της) 03/09/2012


Αυτός ο ύμνος λέει κάπου

“…Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου, αυτός που, όπως υπόσχεται o Κρίσνα στη Μπαγαβαζίτα: «Όταν η δικαιοσύνη συντρίβεται, όταν το κακό θριαμβεύει, τότε επανέρχομαι. Για την προστασία του καλού, για την καταστροφή όσων απεργάζονται το κακό, για την εγκαθίδρυση της βασιλείας της Δικαιοσύνης, γεννιέμαι ξανά και ξανά, σε κάθε εποχή».

και έχει πολλές άλλες,  χειρότερες υμνολογίες υπέρ του Χίτλερ, πιο πριν, αλλά… διάλεξα την πιο κωμική. Αυτά γράφτηκαν το 2010, πολύ πιο πρόσφατα από το (υποτιθέμενα “μακρινό”) “αμαρτωλό παρελθόν” της Χ.Α. Ορίστε η πηγή (κάντε copy and paste, δεν βάζω ενεργό Link):

  • http://ideology-studies.blogspot.gr/2010_07_01_archive.html
Το ιστολόγιο από όπου αλιεύτηκε αυτός ο λατρευτικός ύμνος προς τον Αδόλφο Χίτλερ, είναι το ΕΠΙΣΗΜΟ “ιδεολογικό ιστολόγιο” του… “Τμήματος Γυναικών” της Χρυσής Αυγής, όχι κάνα blog άσχετων… φρενοβλαβών.
  • Κοντολογίς, ΗΜΙΘΕΟΣ  ο Αδόλφος  (ΧΑ ΧΑ ΧΑ) ή (τουλάχιστον) Γκουρού και Μέντιουμ που “γεννιέται ξανά και ξανά σε κάθε εποχή”.
  • Χμ… Λέτε νάναι επόμενη ενσάρκωση του Αδόλφου, ο Κασιδιάρης? Μπαα… αυτός παραείναι φλώρος, Πάντως, μάγος (ή βοηθός φακίρη) ίσως “το παίζει” ο Κασιδιάρης,  αφού σήμερα γλύτωσε και τη δίκη του για εμπλοκή (του αυτοκινήτου του) σε βίαιη επίθεση. “λόγω βουλευτικής ασυλίας” (ακυρώνοντας και τις υποτιθέμενες βελτιώσεις στο θεσμό της βουλευτικής ασυλίας,  που υποσχέθηκε ο Μπενίτο Βαζελίνι-Βενιζέλος προεκλογικά, κλπ.)
  • Προωθείται παντοιοτρόπως από το κατεστημένο, το Ελληνικό Νεοναζιστικό Κόμμα του 7%, που (δήθεν) “δεν είναι ναζιστικό, αλλά εθνικιστικό” (καλά μπλέ κρασιά)….
Παρόμοιο ναζιστικό υλικό βρήκα πολύ, κατά καιρούς, σε άλλα ιστολόγια (π.χ. στον “Τριτοθεσικό” νεοναζιστικό “Μαύρο Κρίνο”) αλλά δεν θέλησα να τα συνδέσω με τη Χρυσή Αυγή (που άλλωστε δεν είναι και η μοναδική νεοναζιστική οργάνωση). Αποφάσισα όμως, να κάνω τούτη την ανάρτηση διότι [1] μου τη σπάει να πουλάνε τρέλλα οι νεοναζί, ψευδόμενοι ασύστολα απέναντι σε ΟΛΟ τον κόσμο (εντός και εκτός Ελλάδας) ότι δήθεν “δεν είναι ναζί”, ενώ μας… δουλεύουν ψιλό γαζί. [2] διότι μου την έσπασε ο τρόπος που ξεγλύστρησε σαν χέλι από τη δικαιοσύνη ο νεαρός μάγος (ή βοηθός φακίρη?) Κασιδιάρης Μήπως ΝΟΜΙΖΕΙ πως ανακάλυψε το φάρμακο
κατάυπέρ της καράφλας(?) όταν μας… καραφλιάζει! :-)
Μέχρι πρόσφατα, ελάχιστα ασχολήθηκα με αυτό το κώμα, διότι είχαν προτεραιότητα θέματα κρίσης, μνημονίων, ΔΝΤ κλπ. Επίσης πίστευα, μέχρι πρόσφατα, ότι η ενασχόληση με τους νεοναζί είναι και ένα είδος υποχώρησης σε προβοκάτσια αποπροσανατολισμού. Αυτό βέβαια ισχύει σε κάποιο βαθμό, αλλά δεν είναι τώρα τόσο σημαντικό, καθώς οι νεοναζί αναρριχώνται σε ρόλο πανελλαδικών αρχι-τραμπούκων του συστήματος. Επομένως, σήμερα ο αγώνας πρέπει να είναι ΚΑΙ αντι-μνημονιακός ΚΑΙ αντι-φασιστικός. (Το ένα χωρίς το άλλο, δεν αποδίδει).
___________________
Δείτε τώρα ΟΛΗ την παράγραφο που υμνεί τον Χίτλερ, και την… απίστευτη λατρευτική εικονογράφηση του άρθρου:
Ο Αδόλφος Χίτλερ στο Πάνθεον (Adolf Hitler in the Hall of Deities)
Ο Αδόλφος Χίτλερ στο… Πάνθεον (Adolf Hitler in the… Hall of Deities)
“…Οι άνθρωποι που στέκονται “Ενάντια στο Χρόνο” συνδυάζουν τις αρετές της “Αστραπής” και του “Ήλιου” και είναι οι πραγματικοί ήρωες της Ιστορίας, οι χτίστες και οι υπερασπιστές, που αφιερώνουν τη ζωή τους στην πραγμάτωση μιας νέας βιώσιμης πραγματικότητας πάνω στο πρότυπο του οράματός τους για την Αλήθεια. Είναι αυτοί οι σπάνιοι μύστες, που επιταχύνουν την αναπόφευκτη πτώση, υποσχόμενοι ταυτόχρονα τον ερχομό της Χρυσής Εποχής. Ο κύριος εκπρόσωπος της κατηγορίας αυτής, ο πιο σημαντικός άνθρωπος “Ενάντια στο Χρόνο” είναι ο Αδόλφος Χίτλερ. Ο Χίτλερ είναι, κατά το ινδουιστικό πρότυπο που χρησιμοποιεί η Devi, ο αβατάρ, ο διάμεσος μεταξύ του θεϊκού και του ανθρώπινου….”
Εκανα μια έρευνα για την ιδεολογική πηγή του μπουρδολογήματος. Είναι μια παλιά ελληνίδα ναζίστρια, η Μαξιμιανή Πόρτα, που βαφτίστηκε ινδουίστρια με το όνομα Savitri Devi. Ηταν… πράκτορας των χιτλερικών στην Ινδία κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και ακραιφνής… ζωόφιλη (sic) ναζίστρια διανοούμενη. Ισως γράψω κάτι για τις μπούρδες της στο μέλλον. Ηταν και μεγάλη… σεσημασμένη ψεύτρα (π.χ. διαδίδοντας το τσεκαρισμένο ψέμα ότι δήθεν ζούσε στην Ινδία πριν το 1932, κλπ.) Ορίστε μερικές φωτογραφίες της:
Σαβίτρι Ντέβι, μεγάλη γκουρού των ναζί (Ελληνίδα αρχικά)
Σαβίτρι Ντέβι, μεγάλη γκουρού των ναζί (Ελληνίδα αρχικά)
Savitri Devi (έμοιαζε λίγο και με τη... Λαγκάρντ? ή μου φαίνεται)
Savitri Devi (έμοιαζε λίγο και με τη… Κριστίν Λαγκάρντ? ή μου φαίνεται? χαχαχα)
___________________

UPDATE: Μετά από έρευνα, διαπιστώνω ότι η άνοδος των Ελλήνων νεοναζί, όχι μόνο δεν είναι ξεκομμένη από τη διεθνή άνοδο του νεοναζισμού, όχι μόνο είναι… υπάκουο “ιδεολογικό σκυλάκι” σε κάποια… διεθνή “αφεντικά” του σύγχρονου νεο-ναζισμού, αλλά τροφοδοτείται και ιδεολογικά από την διεθνή “επαν-ανακάλυψη” ορισμένων παλιών ναζιστών διανοουμένων, όπως η… κυράτσα, προηγουμένως. Για την ακρίβεια, σχεδόν κανείς δεν ήξερε ποια ήταν η Savitri Devi, μέχρι πολύ πρόσφατα, δηλαδή… μέχρι τη στιγμή που ανακάλυψε τα (out-of-print-) βιβλία της και άλλα ξεχασμένα κείμενά της, ένας… μυστηριώδης Αγγλοσάξων διανοούμενος νεο-ναζί, ο R. G. Fowler, ο οποίος και αφιέρωσε στα έργα της Devi, ένα ολόκληρο ειδικό site.

___________________
Ασχολήθηκα λοιπόν με το θέμα, διότι μου την έσπασαν  και κάποιες προδοτικές και φιλο-μνημονιακές κινήσεις των νεοναζί βουλευτών:
  • Ψήφισαν υπέρ του κουκουλώματος του σκανδαλώδους ξεπουλήματος της Αγροτικής Τράπεζας. Ακόμη και στο “πατριωτικό” ιστολόγιο “Αντι-ΔΝΤ” (με το οποίο δεν συμφωνώ πάντα) αναδημοσιεύτηκε (από το left.gr) σχετικό άρθρο: Η Χρυσή Αυγή είπε όχι στην διενέργεια εξεταστικής για το ξεπούλημα της Αγροτικής Τράπεζας Επίσης γράφτηκαν (στο “ούτε λέξη από τη Χρυσή Αυγή για την ΑΤΕ”) τα εξής:

    H λαλίστατη σε άσχετα θέματα  Χρυσή αυγή δεν θα πει ούτε μια λέξη για την ΑΤΕ. Στο site τους δεν βρίσκουμε κάτι για αυτό το θέμα των ημερών. Θα έλεγε κανείς ότι η Χρυσή Αυγή  δεν ειναι εκεί για να πλήξει τα συμφέροντα των νταβατζήδων και των παρασίτων  που οδήγησαν την χώρα στην χρεοκοπία. Ίσως είναι εκεί για να τα προστατέψει και να παρέχει υπηρεσίες Σεκιούριτι… Σε αυτό το πλαίσιο η Χρυση θα δέρνει Αριστερούς  που θίγουν τα συμφέροντα  των νταβατζήδων και θα αποπροσανατολίζει τμήμα της κοινής γνώμης με κάποιους Σύριους μετανάστες στον Έβρο. Λογικό!
  • Ψήφισαν υπέρ τροπολογίας που χαρίζει αμύθητα χρέη ποδοσφαιρικών ομάδων / ΠΑΕ.

    Επίσης, πολλά άλλα, π.χ. δείτε το άρθρο “ο Μιχαλολιάκος παραδέχεται ότι έχει τάγματα εφόδου…” και το άρθρο “Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ”στους “Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα”. Το δεύτερο δείχνει πόσο ελάχιστα διαφέρουν από τους υπόλοιπους (διεφθαρμένους) πολιτικούς (που κατηγορούν) και το πρώτο δείχνει κάτι… πολύ χειρότερο. Η είδηση στο πρώτο άρθρο, όμως… δεν είναι τόσο πολύ το “έχουμε/είμαστε τάγματα εφόδου”, όσο το “θα ακονίσουμε τις ξιφολόγχες στα πεζοδρόμια”. Δεν δόθηκε η πρέπουσα βαρύτητα της ειδησεογραφίας σ’ αυτή τη λεπτομέρεια. Συνιστά απειλή επίθεσης σε άοπλο πλήθος με ξιφολόγχες (ή μαχαίρια), δεδομένου ότι οι “εχθροί” είναι πάρα πολλοί, όλοι δηλαδή οι αντι-φασίστες.

    Για το κράτος, δεν υφίσταται τέτοια απειλή, αφού διαθέτει μέχρι και τανκς, αν χρειαστεί. Εξάλλου, προφανώς δεν έχει νόημα να επιτεθεί κάποιος με… ξιφολόγχες σε μια αστυνομία που είναι πολύ καλά θωρακισμένη (σαν ΜΑΤ) ή έχει και περίστροφα στην τσέπη, χώρια ο στρατός που είναι πάντα σε εφεδρεία, αν χοντρύνει το παιγνίδι. Επομένως (λογικά) μόνο σε άοπλους αντιπάλους μπορεί να αναφέρεται ο φύρερ της Χ.Α. όταν απειλεί να “ακονίσουν ξιφολόγχες σε πεζοδρόμια”. Ορίστε και η πρακτική υλοποίηση (“όπερ έδει δείξαι” -μαθηματιστί): http://www.koutipandoras.gr/?p=24598 Στις δύο τα ξημερώματα, της 27ης Αυγούστου 2012, στο τραμ στον Φλοίσβο, 14 χρυσαυγίτες με 7 μηχανές επιτέθηκαν σε νεαρό Μπαγκλαντεσιανό. Τον χτύπησαν στο κεφάλι με τις μπότες και με ρόπαλα και τον μαχαίρωσαν 4 φορές…
__________________

“…Όσο για την Χρυσή Αυγή,είναι η δεύτερη φορά,μετά το μπλοκάρισμα της συζήτησης στην αρμόδια Επιτροπή για την ΑΤΕ,που συναινεί με το πολιτικοικονομικό κατεστημένο.
Μάλλον,όπως όλοι περιμέναμε, εξελλίσεται σε υπάκουο σκυλάκι του συστήματος,η Χρυσή Αυγή-Λαικός Σύνδεσμος.
Χρυσή Αυγή-Λα.Συ. εν συντομία.”
http://omadeon.wordpress.com

3 σχόλια:

  1. Χαμένο το έχουν οι χρυσαυγίτες. Άντε να κάνω κι εγώ ένα εικόνισμα για τον Φρόντο που μας έσωσε από τον Σόρον. Τι διαφορά θα έχει? Εγώ τουλάχιστον θα είμαι με τους καλούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καθε αυτοαποκαλουμενος μπλογκερ ανοιγει μια ιστοσελιδα για να πει τον πονο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχεις να μας πεις κάτι και για τους ψυχασθενείς ναζιστές που βγάζουν τα κόμπλεξ τους σεργιάνι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή