Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Αναβάλεται ο αγιασμός στο Γυμνάσιο Ιτέας λόγω κηδείας΄. Ανακοινώσεις Συλλόγων.


Η Γεωργία Μάνιου (μπλε φόρεμα) σε
περσινή εκδήλωση για την Αγκάλη στην Ιτέα
 Μηνύματα από συλλόγους της περιοχής για το τραγικό συμβάν
Το Γυμνάσιο Ιτέας θρηνεί σύσσωμο το χαμό της οικογένειας του Γιώργου Δέδε και της Γιωργίας Μάνιου,γι' αυτό αναστέλλει τη λειτουργία του σήμερα και αύριο που θα τελεστεί η κηδεία τους.

Καλό ταξίδι, Γιώργο, Γιωργία, Στέλλα, Τασούλη!!!!

Ο αγιασμός θα τελεστεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί και θα μοιραστούν ...

και τα βιβλία. Ενημερώστε όλα τα παιδιά! Το Λύκειο θα ακολουθήσει το κανονικό του πρόγραμμα.Ανακοίνωση του Συνδέσμου ΦιλολόγωνΟ Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού Φωκίδας πενθεί μαζί με ολόκληρη την κοινωνία της Φωκίδας τον τραγικό χαμό μιας τετραμελούς οικογένειας από την Κίρρα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Πρόκειται για την οικογένεια δύο εξαιρετικών και ιδιαίτερα αγαπητών συναδέλφων, όχι μόνο στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και και σε όλη την τοπική κοινωνία, του Γιώργου Δέδε και της Γεωργίας Μάνιου.
Θρηνούμε για την απώλεια της εξαιρετικής συναδέλφου και πρώην προέδρου του Συλλόγου μας, Γεωργίας Μάνιου, της οποίας η προσφορά υπήρξε ανεκτίμητη και προσέδωσε στον Σύλλογό μας  αίγλη και κύρος.
Η Γεωργία ήταν συνάδελφος που δεν σταμάτησε ποτέ να ασχολείται με την φιλολογία, με μεταπτυχιακές σπουδές και συγγραφικό έργο, αγάπησε την δουλειά της και μετέδωσε στους μαθητές  και στους συναδέλφους της αυτήν της την αγάπη. Κυρίως όμως μας κατέκτησε όλους με το ήθος και την καλοσύνη της, τη σεμνότητα, το γέλιο της και τον καλό της λόγο που πρόσφερε απλόχερα σε όλους.
Ο Σύνδεσμός μας συμπάσχει με όλη την κοινωνία της Φωκίδας για τον χαμό αυτών των αξιόλογων ανθρώπων και εκφράζει βαθύτατα συλλυπητήρια στους οικείους τους.

ΑΠΟΨΕ, ΘΑ ΦΥΓΩ
Απόψε θα φύγω σ΄ ένα ταξίδι προς τη Νοτιά,
με τη λευκότητα των Επαναστάσεων και τους Νάρκισσους των κήπων.
Ο αέρας παντού αφήνει κραυγές , ανάβουν συνθήματα.
Στο ύψος τους κερνώ τη Λευτεριά με Όνειρο.
Φορτωμένη μυστήρια, έτοιμη, για τα πουλιά που θα ΄ρθουν στην πόρτα μου

(Γεωργία Μάνιου, Ποιητική συλλογή: «Ενδεχόμενο»,
 Εκδόσεις Εμβόλιμον, Αθήνα 1996)
                    
  Καλό ταξίδι. Θα σας θυμόμαστε για πάντα.

Σύνδεσμος Φιλολόγων Νομού ΦωκίδαςΜήνυμα από το Γυμνάσιο Ιτέας για το χαμό των 2 καθηγητών και των παιδιών τους

Ο Σύλλογος των καθηγητών και οι μαθητές του Γυμνασίου Ιτέας θρηνούμε το χαμό 2 αγαπημένων συναδέλφων και των πολυαγαπημένων παιδιών τους.

Καλό σας ταξίδι


 

2 σχόλια: