Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Εγκαίνια στο Κουμεντάρι


Την Τρίτη 07 Αυγούστου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ανάπλασης στο χώρο Κουμεντάρι  από την Αντιπεριφερειάρχη  Κ. Γιώτα Γαζή  παρευρισκόμενοι  ήταν ο Δήμαρχος  Γιώργος Καπεντζώνης  Αντιδήμαρχοι , Δημοτικοί Σύμβουλοι , πλήθος  χωριανών αλλά  και   κόσμος  και από τα  άλλα  χωριά των Βαρδουσίων.
Έψαλη Αγιασμός από τον πάτερ Απόστολο και στη συνέχεια ο Πρόεδρος Κροκυλείου Δημήτριος Αθ. Μπαρμπούτης προσφώνησε τους καλεσμένους και ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν για να ολοκληρωθεί αυτό το κόσμημα στο Κουμεντάρι. ...

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο η κυρία Αντιπεριφερειάρχης και τόνισε πόσο ενθουσιασμένη είναι με το χώρο της ανάπλασης όπως διαμορφώθηκε και τόνισε ότι θα συμμετέχει και σε άλλες τέτοιου είδους παρεμβάσεις στον τόπο μας .
Τέλος το λόγο έλαβε ο Δήμαρχος μας Γιώργος Καπεντζώνης και με τη σειρά του είπε ότι θα συμβάλει σε όλες τις λεπτομέρειες έτσι ώστε πραγματικά η είσοδος των Βαρδουσίων να τελειοποιηθεί όσο το δυνατόν καλύτερη.




Τα τραπεζοκαθίσματα που τοποθετήθηκαν στο Κουμεντάρι είναι προσφορά του Γεώργιου Υφαντή τον ευχαριστούμε θερμά.






Στη συνέχεια ανηφόρησαν όλοι μαζί για το χωριό μας όπου και η επόμενη στάση επιβαλλόταν να γίνει στο γήπεδο που κατασκευάστηκε φέτος στο χωριό μας εκεί όλα τα παιδιά είχαν μοιραστεί σε δύο ομάδες και με φορεμένες τις καινούργιες εμφανίσεις προσφορά του Δημητρίου Υφαντή  έπαιζαν μπάλα .

Ο Δήμαρχος περπάτησε όλο το γήπεδο και ενθουσιάστηκε με το πλήθος των παιδιών που έπαιζαν , συνομίλησε μαζί τους και υποσχέθηκε ότι θα ολοκληρωθεί και το γήπεδο απο πλευράς  περιφράξεως  έτσι ώστε να μην χάνονται  και οι μπάλες ,αλλά και άλλων λεπτομερειών.





Τέλος όλοι μαζί κατευθύνθηκαν προς την πλατεία για να παρακολουθήσουν την μουσική βραδιά με τον Γιώργο Μάγου που ήταν προσφορά της  Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας .

Η πλατεία κατάμεστη από κόσμο διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες





Βίντεο από όλη την διάρκεια των εγκαινείων και από την μουσική βραδιά θα αναρτηθεί στο ίντερνετ τις προσεχείς  ημέρες .

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΘ. ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΗΣ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ Τ.Κ. ΚΡΟΚΥΛΕΙΟΥ
http://www.krokilio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου