Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Νοσοκομείο Σωτηρία: “Πόρτα” στη Χρυσή Αυγή για το… ελληνικό αίμα

Όταν έβαζε βόμβες στα τυφλά ο Μιχαλολιάκος δεν νοιαζόταν για αυτούς που τραυμάτισε και αυτούς που σακάτεψε κι ας είχαν Ελληνικό αίμα , τώρα τον πήρε ο πόνος...

Αίμα ελληνικό και μόνο για Έλληνες ήθελαν να διαθέσουν Χρυσαυγίτες σε δημόσια νοσοκομεία οι οποίοι άλλωστε έχουν ανακοινώσει ότι δημιουργούν Τράπεζα Αίματος αποκλειστικά για Έλληνες.
Παρόλα αυτά, φαίνεται να λογάριαζαν… χωρίς τον ξενοδόχο, όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του iatropedia.gr.
Μέλη της Χρυσής Αυγής με ειδική αφίσα καλούσαν τους πολίτες να δώσουν αίμα ΄...
αποκλειστικά για Έλληνες στην περιοχή της Λούτσας.
Τα τελευταία 24ωρα όμως, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το ρεπορτάζ, μέλη της οργάνωσης επιχείρησαν να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο Σωτηρία δηλώνοντας ωστόσο ότι προορίζεται μόνο για Έλληνες ασθενείς.
Μπροστά στη φημολογία αυτή ο Διοικητής του Νοσοκομείο Γιάννης Στεφάνου ενημέρωσε όλες τις υπηρεσίες ότι τέτοιου είδους διακρίσεις δεν μπορούν να γίνουν και δε θα γίνουν στο νοσοκομείο.
Ο ίδιος μάλιστα τοποθετήθηκε χαρακτηριστικά: “Δηλώνω κατηγορηματικά πως τηρείται ότι ισχύει για όλους τους αιμοδότες. Όλοι δίνουν αίμα με τους διεθνείς κανόνες και αυτό διατίθεται σε κάθε ασθενή που έχει ανάγκη ανεξάρτητα από φυλή, χρώμα και κόμμα. Δεν δεχόμαστε καμία παρέμβαση”.
Άμεση αντίδραση υπήρξε και από την Ένωση των Νοσοκομειακών Γιατρών (ΕΙΝΑΠ) η οποία τονίζει σε ανακοίνωσή της ότι:
“Θεωρώντας δεδομένο ότι δεν μπορεί να είναι αληθινή η είδηση πως δημόσιο νοσοκομείο έκανε δεκτή τέτοια παράλογη, αντιεπιστημονική, παράνομη και ρατσιστική μεθόδευση, περιμένουμε άμεσα επίσημες κατηγορηματικές διαψεύσεις από τα νοσοκομεία και την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.
Σε διαφορετική περίπτωση δηλώνουμε πως θα εξαντλήσουμε κάθε συνδικαλιστικό και νομικό μέτρο για την περιφρούρηση του πανανθρώπινου και, σύμφωνα με τα διεθνώς ισχύοντα, χαρακτήρα της ιερής διαδικασίας της αιμοδοσίας και διάθεσης αίματος και παραγώγων του”.

10 σχόλια:

  1. Αν ψάχνετε pure blood, τραβάτε στη Μαδρίτη
    (http://antigeitonies.blogspot.gr/2012/07/blog-post_2445.html)

    αυτού (Rajoy)
    "... που ανάγκασε τη Γερμανία να κάνει ένα μικρό βήμα πίσω στην αδιαλλαξία..."
    http://www.enikos.gr/politics/57459,H_R_Doyroy_sxoliazei_th_Synodo.html

    Ρε iteanet, how do you feel; όταν στηρίζεις αυτούς που εκθειάζουν τον Rajoy όταν στηρίζει τα συμφέροντα της αστικής του τάξης στο ευρωπαζάρι των Βρυξελλών και τον καταγγέλουν όταν χύνει το αίμα της ισπανικής εργατικής τάξης; Πόση ξεφτίλα πια;;;

    Είναι ο Rajoy διχασμένη προσωπικότητα, οι της Κουμουνδούρου που στηρίζεις ή τελικά εσύ;

    Για τους έλληνες νεοναζί της ΧΑ, ότι και να πεις δεν έχει νόημα. Οι αναγνώστες σου δεν είναι αυτού του φυράματος. Αν κάποιοι είναι, είναι συνειδητοποιημένοι. Κανείς πλέον δεν μπορεί να ισχυριστεί 'δεν ήξερα'. Ξέραν και είναι φασίστες του κερατά και χρήζουν ανάλογης αντιμετώπισης τα παλιοανώμαλα ρατσιστικά καθίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες, 2 μέρες τώρα και κανένα ιτιώτικο φασιστικό καθίκι δεν φάνηκε να τοποθετηθεί. Αυτό είναι καλό φαντάζομαι. Δεν παρακολουθούν γιατί δεν έχουν χρόνο. Προφανώς περιμένουν εναγωνίως τη νεκρανάσταση του αντίπαλου τοπικού blogοδέους, όπου και παίζανε μπάλα εντός έδρας, μανιπιουλάροντας τον τοπικό μικροαστικό χυλό νδ-πασόκων.

      Γνωρίζεις αν το έχει αναπληρώσει και κοπιάρει κάποιο άλλο τς υπομονής;

      Διαγραφή
  2. Τα σχόλια πρέπει να έχουν κάποιο επίπεδο για να δημοσιευτούν.Καλύτερα να συγκεντρωνόμαστε στα επιχειρήματα παρά στους χαρακτηρισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι ομως ο νομος και η πολη που σνομπαρεις το νοητικο επιπεδο!έβγαλαν 2ο κομμα κατι αλλο απο τα συνηθισμενα!Ηταν μια αρχη εστω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε σνομπάρω κανένα νοητικό επιπεδο!έβγαλαν του νομού ή της πόλης (προφανώς αναφέρεσαι στην Ιτέα), γιατί απλούστατα οι πόλεις και οι νομοί δεν έχουν καν νοητικό επίπεδο. Οι κάτοικοί τους, ναι και αυτό σχετικό.

      Αν το γεγονός της ανάδειξης της νδ στην Ιτέα ως 2ου κόμματος, το θεωρείς πέρα απ' τα "συνηθισμένα" και ως "μια αρχή έστω", ως τί να το πάρω; Ακραία εκδήλωση χιούμορ ίσως;

      Σε επίπεδο νομού, η 2η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ως "κάτι άλλο απ' τα συνηθισμένα", σε φέρνει μάλλον στη θέση απογοητευμένου πρώην πασόκου. Το αντιλαμβάνομαι, η συμπόρευση με τα τέκνα του Κύρκου είναι too much, αλλά don't worry, θα μάθετε τα νέα χούγια σύντομα. Όπως οι πατεράδες σας μάθαν από το Κέντρο του Γέρου στην αλλαγή του Ανδρέα.

      Διαγραφή
  4. και μαζεψε λιγο το στοματακι σου subutai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν μπορεις να γενικευεις μια πολη ολοκληρη καθικια..συμφωνουμε-διαφωνουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαφώς και συμφωνούμε. Δεν αναφέρθηκα στην πόλη, αλλά στους νεοναζί ή και κρυπτοφασίστες της πόλης. Δεν έχω την εντύπωση ότι οι κάτοικοι της Ιτέας, ημεδαποί ή αλλοδαποί είναι τέτοιοι στην πλειοψηφία τους, απεναντίας. Εσύ; Επιμένεις ακόμα να μαζευτώ για τις απόψεις μου επί των νεοναζί;;;

      Απάντα ελεύθερα. Υποθέτω έχουμε ακόμα αστική δημοκρατία, τί λες;

      Διαγραφή
    2. Απαντω ελεύθερα λοιπόν...Ειναι λαθος η λεξη ιτιωτικα φασισταρια λογω οτι βαζεις ολους στο ιδιο τσουβαλι!!!
      Προτρεχεις και βγαζεις και συμπερασματα οτι ειμαι και αγανακτησμενος πασοκος...Δεν παιζω με τις λεξεις και ειναι αυτονοητο οτι αναφερομαι στους κατοικους που αποτελουν την πολη-Νομο..Δεν θα αναφερθω καν στην χρυση αυγη και δεν αξιζει ουτε μιση αραδα για φιλογερμανους προδοτες!!!
      Ολοι μας εχουμε παραπονα,θυμο,αγανακτηση αλλα με το να φανατιζομαστε πισω απο κομματικες γραμμες και να βριζουμε το θεωρω ξυλινη γραφη και σκεψη βασισμενη σε κομματικα μανιφεστα.
      Ειμαι αγανακτησμενος οσο ποτε επειδη χαθηκε μια μαχη που θα μπορουσε να αλλαξει ολο το πολιτικο σκηνικο.Η αριστερα αλλη μια φορα δεν καταφερε να ενωθει και μαλιστα στην πιο κρισιμη εκλογικη αναμετρηση.Επειδη δε ,αναφερθηκε ο Κυρκος υπενθυμιζω οτι ειναι και αυτος ενας απο τους <> του σχισματος.Καλως η κακως ο Συριζα εκπροσωπει πλεον ενα σημαντικο κομματι του λαου και ως κομμα αριστερης ταυτοτητας θα περιμενα να υπαρχει υποστηριξη απο το ΚΚΕ ασχετα αν η ξεκαθαρη θεση του εδω και χρονια δικαιωνεται αργοτερα,απλα θα ηθελα να πεσει νερο στο κρασι και απο τις 2 πλευρες ωστε να ειναι δυνατοτερη και ενωμενη η φωνη του λαου που ειναι ταυτισμενη με αγωνες,μα τοσα χρονια διαχωρισμενη σε χιλιαδυο διαφορετικα στρατοπεδα<>.Αρα ολο αυτο το παιχνιδι διαφωνιων ενω ο κοσμος αυτοκτονει δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενδειξη χαμηλου νοητικου επιπεδου και προβλημα αντιληψης της κοινωνιας που σιγα σιγα ωριμαζει και τιμωρει.

      Διαγραφή
  5. Στην Ιτέα την πρώτη θέση στις προηγούμενες εκλογές την κέρδισε ο ΣΥΡΙΖΑ και την δεύτερη η Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και για να κλείσουμε το θέμα με τους ελληναράδες υπερπατριώτες νεοναζί της ΧΑ και όσους ταλαίπωρους μικροαστούς τους ακολουθούνε, προδομένοι που τους πήρανε τα απόνερα του τέλους του εκσυγχρονισμού και της ισχυρής Ελλάδας.

    Αν αυτοί που ισχυρίζονται πως θα καθαρίσουν τον τόπο, ξεβρωμίσουν την Ελλάδα και κάνουν ντα τους προδότες, μοιράζουν τρόφιμα μόνο σε Έλληνες καταγράφοντάς τους, άρα φακελώνοντάς τους, με τη χορηγία γνωστής γερμανικής αλυσίδας σ/μ, τί να υποθέσουμε;
    http://2310net.files.wordpress.com/2012/07/xrisi-avgi-dianomi-660.jpg

    Την ίδια στιγμή μάλιστα που οι "άπλυτοι", "προδότες" αριστεροί διανέμουν προϊόντα που παίρνουν από παραγωγούς και τους συνεταιρισμούς τους αδιαμεσολάβητα από εμπόρους και δίχως την κρατική επιχορήγηση, με κοινό όφελος παραγωγών-καταναλωτών και δίχως να ευτελίζουν την αξιοπρέπεια κανενός.

    Βγάλτε τώρα το ελληνόμετρο και μετρήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή