Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Έγκριση μελέτης για τη βελτίωση υφισταμένων χώρων άθλησης της Ιτέας

Ο Δήμος Δελφών ενέκρινε και παρέλαβε τη μελέτη που συνέταξε η Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, προϋπολογισμού €349.700,00, με τίτλο Βελτίωση Υφισταμένων Χώρων Άθλησης Δ.Ε. Ιτέας. 
Το έργο έχει χρηματοδότηση από ΣΑΤΑ και αφορά τη βελτίωση του μικρού βοηθητικού γηπέδου, που βρίσκεται παραπλεύρως του νεκροταφείου της Ιτέας. Οι προβλεπόμενες εργασίες αφορούν:...

  1. Στη διαμόρφωση της υποδομής που απαιτείται προκειμένου να τοποθετηθεί συνθετικός χλοοτάπητας 5ης γενιάς πιστοποίησης FIFA (βάσει των προδιαγραφών τοποθέτησής του).
  2. Στην κατασκευή των στραγγιστικών δικτύων για την απορροή των ομβρίων υδάτων του γηπέδου (φρεάτια, στραγγιστήρια, αγωγοί, κλπ.).
  3. Στην κατασκευή της υποδομής για μελλοντικό ηλεκτροφωτισμό (τοποθέτηση ηλεκτρολογικών φρεατίων, σωληνών διέλευσης καλωδίων, κλπ.).
  4. Στην κατασκευή μικρού τοιχείου περιμετρικά του γηπέδου για την έδραση των στραγγιστηρίων, τη σαφή οριοθέτηση του γηπέδου και την τοποθέτηση περίφραξης τύπου «Γ», η οποία είναι η συνηθέστερη σε τέτοιου είδους εγκαταστάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου