Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Πολύ μεγάλη η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Ευπάλιο (foto - video)

 Την ίδια μέρα που επέλεξε η ΝΔ να κάνει εκδήλωση σε κλειστή αίθουσα στην Δωρίδα απο τον φόβο των Ιουδαίων και για να μην ματιαστεί το ...ταγιεράκι της υποψήφιας βουλευτού , η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ έγινε στην πλατεία Ευπαλίου στον κόσμο και τα καφενεία.
Αυτοί που υπηρετούν την κυρίαρχη τάξη στις αίθουσες των ξενοδοχείων και αυτοί που τους πληρώνουν στα καφενεία...
Θα γυρίσει και ο τροχός...

Συνεχίζετε η προεκλογική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα σε σχέση με τις πολύ σημαντικές επερχόμενες εκλογές, όπου διεκδικούμε την μονοεδρική. Πραγματοποιήθηκε η συγκέντρωση στο Ευπάλιο όπως και περιοδεία απο άλλα κλιμάκια σε Καστέλλια,Γραβιά Πολύδροσο Μαριολάτα και Αγόριανη.
 Ας δούμε την συγκέντρωση στο Ευπάλιο...

Με κεντρική ομιλήτρια την  Μαρία Κανελοπούλου εκλεγμένη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογές στην Αχαία και ξανά υποψήφια για την ίδια θέση , πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο Ευπάλιο.
Η συγκέντρωση ήταν πολύ μεγάλη, η μεγαλύτερη που έχει πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή και προσέλκυσε πλήθος αγωνιστών να παρευρεθούν να ακούσουν την κυβερνητική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ.
Την Κεντρική ομιλήτρια την προλόγισε η υποψήφια Βουλευτής Φωκίδας Πολυξένη Ηλιοπούλου. Δείτε φωτογραφίες της συγκέντρωσης και το βίντεο απο το ξεκίνημα της ομιλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου