Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Θηλυκός «φαντομάς» έκλεψε τέσσερα σπίτια στην Άμφισσα!


Είχε μια μοναδική ικανότητα να τρυπώνει στα σπίτια χωρίς να την παίρνουν είδηση οι ιδιοκτήτες και να «ξαφρίζει» ό,τι πολύτιμο έβρισκε, μια 45χρονη τσιγγάνα! Στην τέταρτη κατά σειρά... κλοπή, όμως, ο θηλυκός «φαντομάς» συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας που της άσκησε δίωξη για και διακεκριμένες κλοπές παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή....


Η 72χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού στο οποίο είχε «μπουκάρει» στην πόλη της Άμφισσας αντιλήφθηκε την εισβολέα και ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι τη συνέλαβαν έχοντας στις τσέπες της ένα μικρό χρηματικό ποσό και τα χρυσαφικά της ηλικιωμένης γυναίκας. Η προανάκριση αποκάλυψε ότι η δράστιδα είχε χτυπήσει τουλάχιστον άλλα τρία σπίτια στην πόλη.

Η πρώτη κλοπή έγινε στις 19 Μαΐου στο σπίτι μιας 59χρονης από το οποίο άρπαξε διάφορα χρυσαφικά, η δεύτερη στις 4 Ιουνίου στο σπίτι ενός 79χρονου απ’ όπου πήρε 320 ευρώ και χρυσαφικά και η τρίτη στις 5 Ιουνίου στην κατοικία ενός 57χρονου, τον οποίο έκλεψε… δυο φορές! Πρώτα άρπαξε 200 ευρώ και διάφορα έγγραφα από το σταθμευμένο αυτοκίνητό του και μετά μπήκε στο σπίτι και έκλεψε ένα κινητό, δύο πιστωτικές κάρτες και διάφορα άλλα έγγραφα! Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι… ενδιάμεσα έκανε και άλλες κλοπές και συνεχίζουν τις έρευνες.
on-news.gr
Το βρήκαμε στο http://polydrososparnassou.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου