Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012

Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης

Μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης
 Μετά την προηγούμενη καταγγελία από την Ιεράπετρα και νέα καταγγελία για βιασμό απο τον ίδιο πολιτικό χώρο
Η οικογένεια του θύματος καταγγέλλει πως όχι μόνο ο 45χρονος βίασε το 15χρονο κορίτσι, αλλά όταν μίλησε, απείλησε εκείνη και τους συγγενείς της με επιθέσεις της Χρυσής Αυγής!
Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της βορειοανατολικής Αττικής. Δράστης ένας 45χρονος, πατέρας τριών παιδιών.
45χρονος δημοτικός υπάλληλος που δηλώνει πως είναι μέλος της Χρυσής Αυγής κατηγορείται ότι βίασε 15χρονη μαθήτρια, αλβανικής καταγωγής, σύμφωνα με όσα γράφει Το Βήμα. Το κορίτσι έμεινε έγκυος, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη πριν από τέσσερις μέρες,...
αλλά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και αφού πλήρωσε εγγύηση 30.000 ευρώ.
Παραδέχτηκε ότι είχε ερωτικές σχέσεις με την ανήλικη αλλά υποστήριξε πως ό,τι έγινε ήταν συναινετικό.
Πριν από μερικούς μήνες, ο κατηγορούμενος δούλευε σε δημοτικά έργα σε σχολείο της περιοχής. Εκεί γνώρισε το κορίτσι, η οικογένεια του οποίου μένει στην Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Της πρότεινε να δουλέψει στο γραφείο μιας μικρής εταιρείας τεχνικών έργων. Εκείνη δέχτηκε.
«Στις 15 Φεβρουαρίου ο 45χρονος την παρέσυρε σε ερημική περιοχή και τη βίασε. Σύμφωνα με την ίδια καταγγελία ο 45χρονος πρότεινε αμέσως μετά στην 15χρονη να της δώσει περίπου 100 ευρώ, για να εξασφαλίσει τη σιωπή της αλλά και για να συνευρεθεί κι άλλες φορές μαζί της», αναφέρει το δημοσίευμα του Βήματος.
Συγγενείς της 15χρονης κατήγγειλαν ότι ο 45χρονος και άγνωστα πρόσωπα, τους απείλησαν πως θα τους επιτεθεί η Χρυσή Αυγή να επιμείνουν στις κατηγορίες για βιασμό του κοριτσιού. Και φυσικά τους ζήτησαν να «ξεχάσουν» το συμβάν.
Πριν από μερικές εβδομάδες η 15χρονη κατάλαβε ότι ήταν έγκυος. Και τότε, αποφάσισε να πάει στο ιατρείο της περιοχής για να κάνει έκτρωση. Οι γονείς του κοριτσιού ζήτησαν εξηγήσεις από τον 45χρονο, ο οποίος σε πρώτη φάση υποστήριξε ότι ερωτική σχέση με τη 15χρονη είχε ένας από τους γιους του.
Αλλά οι γονείς της κοπέλας δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια και αφού μάζεψαν ό,τι στοιχεία χρειάζονταν, υπέβαλαν μήνυση.
Οι συγγενείς του κοριτσιού μίλησαν στο Βήμα για «παρουσία μπράβων όταν εμφανίσθηκαν ενώπιον των δικαστικών αρχών». Από την άλλη, ο 45χρονος υποστήριξε ότι «θα αποδείξει την αθωότητά του».
http://gr.news.yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου