Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ο Δήμος Δελφών για το γήπεδο ποδοσφαίρου της Ιτέας




ΑΜΦΙΣΣΑ 05.06.2012
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ 
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

  Ο Δήμος Δελφών εγκαινίασε το νέο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου Ιτέας.
  • Δόθηκε το «πράσινο φως» από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (Κ.Α.Σ.), για την κατασκευή του βοηθητικού σταδίου της Ιτέας....


            Το Σάββατο το απόγευμα 02.06.2012, ο Δήμος Δελφών εγκαινίασε το νέο χλοοτάπητα του Δημοτικού Σταδίου της Ιτέας με την διεξαγωγή δυο αγώνων ποδοσφαίρου. Ο πρώτος αγώνας έγινε μεταξύ ομάδων παίδων από τις ακαδημίες του Αστέρα Ιτέας και ο δεύτερος μεταξύ των ομάδων των Παλαιμάχων του Αστέρα Ιτέας και του  Φωκικού Αμφίσσης. Πριν τους αγώνες τιμήθηκαν με πλακέτες από το Δήμο Δελφών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Α.Ε.Κ. και για χρόνια προπονητής σε ομάδες της Φωκίδας κ. Αλέκος Ιορδάνου, η ομάδα του Αστέρα Ιτέας για την προσφορά της στο ποδόσφαιρο της Φωκίδας, η S & B διά του Διευθυντού της Γιάννη Σανούδου για την βοήθεια που διαχρονικά προσφέρει στην λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων της Ιτέας και ο εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ομάδας του Αστέρα Ιτέας, Δελής για το ήθος του και την προσφορά του ως πρώτου σκόρερ της κατηγορίας.
            Ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου της Ιτέας χρηματοδοτήθηκε από πιστώσεις ΣΑΤΑ του Δήμου Δελφών και κόστισε 36.607 €.
            Την Πέμπτη 31.05.2012 σε συνεδρίαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου εγκρίθηκε η μελέτη για την κατασκευή του εντελώς απαραίτητου βοηθητικού σταδίου ποδοσφαίρου της Ιτέας. Στη συνεδρίαση αυτή παρέστη και υποστήριξε επιτυχώς τις θέσεις του Δήμου Δελφών η Αντιδήμαρχος Ιτέας κ. Π. Λαϊνη – Κολλιαλή.
            Ο Δήμαρχος Δελφών Νικόλαος Φουσέκης σχολίασε σχετικά :
            «Όπως είχαμε υποσχεθεί, προχωράμε στην υλοποίηση της αναβάθμισης των αθλητικών ποδοσφαιρικών εγκαταστάσεων της Ιτέας, προκειμένου να παραδοθούν αυτές για χρήση στις ομάδες, τις ακαδημίες και το κοινό της Ιτέας. Πέρα από το υπάρχον γήπεδο στο οποίο αντικαταστάθηκε ο χλοοτάπητας και αναβαθμίστηκαν τα αποδυτήρια, είναι εντελώς απαραίτητο να κατασκευαστεί και το βοηθητικό γήπεδο, ακριβώς δίπλα στο υφιστάμενο, για λόγους καλής λειτουργίας και συντήρησης του κανονικού γηπέδου  αλλά και καλύτερης εξυπηρέτησης των ομάδων και της νεολαίας της Ιτέας και της ευρύτερης περιοχής. Η απόφαση του Κ.Α.Σ. την περασμένη Πέμπτη ήταν αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του έργου αυτού. Παράλληλα προχωράμε και στην ολοκλήρωση της τοποθέτησης των αποδυτηρίων του γηπέδου του Χρισσού. Με τα έργα αυτά, αλλά και άλλα παρόμοια που προγραμματίζουμε για το Γαλαξείδι και την Άμφισσα, ολοκληρώνουμε έναν κύκλο παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου μας ».

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια:

  1. Πολυ καλά εκανε. ας κοιτάξει όμως και λιγο τις παραλιες της Ιτεας που ειναι σε αθλια κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κλειστό γυμναστηριο δίπλα που γελάνε όλοι δεν σας συγκίνησε κύριοι αρμόδιοι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή