Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συμμορίες της Χρυσής Αυγής χτυπούν έλληνες και ξένους μέσα στον Ηλεκτρικό

Υπάρχει μια σειρά δημοσιευμάτων τελευταία στα  οποία εμφανίζεται προπαγανδιστικά  το κόμμα της Χρυσης Αυγής και ο μηχανισμός του, να εκδιώκει με την βία μετανάστες που κατοικούν σε διάφορους χώρους, ή να κάνουν άλλες παρόμοιες ενέργειες όταν δήθεν καλούνται απο τους ιδιοκτήτες. Πρόσφατα απεργοσπάστης της Χαλυβουργίας είπε ζωντανά στην τηλεόραση οτι θα καλέσει τη Χρυσή Αυγή για να σταματήσει την απεργία. Ο παρακρατικός μηχανισμός και ο στρατός του έχει αρχίσει να διαφημίζεται  ήδη σαν στρατός, αλλάζοντας και καμουφλάροντας τις επιδιώξεις του. Ο στόχος τους ...
είναι ο φασισμός  και  είναι ενάντια στην κοινωνία και αυτό το καταλαβαίνουν όλοι όταν το ζουν.
Διαβάστε μια μαρτυρία επιβάτη του ΗΣΑΠ που χτυπήθηκε απο την φασιστική συμμορία.
Οι χούντες του ΔΝΤ χρειάζονται  και το παρακράτος τους, γι αυτό με τις πλάτες του επίσημου κράτους ετοιμάσουν αυτούς που θα μας σκλαβώσουν.
Ο Μιχαλολιάκος άλλωστε είπε ότι θα στηρίξει κυβέρνηση με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην συνάντηση στον Παπούλια.
Οι οπαδοί των ΝΑΖΙ δεν είναι ενάντια στο μνημόνιο σε καμία χώρα, δεν ήταν ποτέ ότι και αν λένε, είναι το παρακράτος των οικονομικά ισχυρών.
Iteanet

«Έτσι έζησα την επίθεση των Χρυσαυγιτών στον ΗΣΑΠ»

Tο βράδυ στις 29 Μαΐου λίγο πριν από τις 11 το βράδυ ένας 33χρονος υπήκοος από το Μπαγκλαντές έπεσε θύμα επίθεσης με μαχαίρι μέσα σε συρμό του Ηλεκτρικού μπροστά στα μάτια δεκάδων επιβατών. Για το περιστατικό το left.gr δημοσιεύει αποκλειστικά μαρτυρία φοιτητή που ήταν μπροστά στο περιστατικό.
«Την Τρίτη 29/5/2012 στις 11 περίπου το βράδυ, βρισκόμουν σε συρμό του ΗΣΑΠ με κατεύθυνση προς Κηφισιά. Στην Αττική μια ομάδα 15-20 ατόμων εμφανίστηκε στην αποβάθρα, πριν κλείσουν οι πόρτες, με το γνωστό εμετικό σύνθημα ''δεν θα γίνεις Έλληνας ποτέ...''. Ήταν νεαρής ηλικίας με δύο μεγαλύτερους μαζί. Φορούσαν φασιστικά διακριτικά και 1-2 από αυτούς είχαν μαντήλι και κουκούλα. Οι υπόλοιποι είχαν το πρόσωπό τους ακάλυπτο.

Απομόνωσαν έναν μετανάστη ασιατικής καταγωγής και αφού τον πέταξαν κάτω τον χτυπούσαν όλοι μαζί. Κάποιοι από αυτούς κράτησαν τις πόρτες και επιβιβάστηκαν στον συρμό. Στον Άγ. Νικόλαο ξανά το ίδιο σκηνικό. Κρατούσαν τις πόρτες δύο άτομα και οι υπόλοιποι κυνήγησαν και χτύπησαν έναν μετανάστη στην αποβάθρα. Κάποιος άλλος πρόφτασε να φύγει, από όσο φευγαλέα είδα.

Την ώρα της επίθεσης, βγήκα στην πόρτα του συρμού και άρχισα να φωνάζω εναντίον τους και να τους βρίζω, απειλώντας ότι θα τηλεφωνήσω στην Αστυνομία. Ακολούθησε και ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων, τους οποίους και ευχαριστώ για τη στήριξη που μπόρεσαν, δεδομένου των συνθηκών, να μου προσφέρουν.

Η απάντηση της ομάδας αυτής ήταν να έρθει εναντίον μου και να αρχίσει να με βρίζει. «Προδότη φύγε από τη χώρα», «κομμούνι θα σε μαχαιρώσουμε», «ψήφισε Τσίπρα στις 17 ρε μα....κα», ήταν μερικά από τα «γαλλικά»τους.

Στην ψύχραιμη αντίδρασή μου, η απάντηση ήταν ακόμα πιο βίαιη. Ένας από αυτούς με κουκούλα και μαντήλι στο πρόσωπο επιχείρησε να με κλοτσήσει, αλλά ήταν εκτός βαγονιού και με χτύπησε μόνο στα χέρια που έβαλα μπροστά για να προστατευθώ.

Τότε, ένας από τους «ηγέτες» της ομάδας με φανέλα χακί Ειδικών Δυνάμεων μπήκε μέσα στο βαγόνι που βρισκόμουν λέγοντας: «Ποιο είναι το  μου....νο»; Κινήθηκε εναντίον μου και μου έχωσε μια κουτουλιά την οποία και απέφυγα σχεδόν αλλά την ίδια στιγμή δεχόμουν χτυπήματα από πίσω, στο κεφάλι και στα πόδια, από κάποιον άλλον που μπήκε από τη διπλανή πόρτα.

Βγήκαν έξω και η αντιπαράθεση συνεχίστηκε λεκτικά. Επιβιβάστηκαν στο διπλανό βαγόνι που χρησιμοποιούσαν ως ορμητήριο και κάλεσα την Αστυνομία. Κατήγγειλα το γεγονός και με ρώτησαν πού βρίσκεται τώρα η ομάδα αυτή και ο συρμός. Στα Κάτω Πατήσια ξανά τα ίδια με μετανάστη, ο σεκιουριτάς αντέδρασε και του επιτέθηκαν λεκτικά («κωλοπροδότη») και με φτυσιές, χωρίς να διακρίνω αν τον χτύπησαν γιατί κατέβηκα εκεί. Κάλεσα δεύτερη φορά το 100 και μου είπαν ότι έχουν ενημερωθεί, «τους έχουν μιλήσει και οι υπάλληλοι του ΗΣΑΠ και στέλνουν δυνάμεις»...

Επίσης με ρώτησαν αν θέλω να έρθει περιπολικό να με πάει στο Τμήμα να καταθέσω μήνυση ή αν θα κινηθώ μόνος μου. Τους απάντησα ότι δεν χρειάζεται και με ρώτησαν αν μπορούν να με βρουν σε αυτό το τηλέφωνο. Στη συνέχεια δεν ξέρω τι συνέβη. Την ώρα της επίθεσης εναντίον μου ακούστηκαν μερικές απειλές για το τι θα γίνει στις 17 και το πως η Χρυσή Αυγή θα μας κανονίσει όλους. Μικρός μέσος όρος ηλικίας για τη φασιστική αυτή ομάδα, μεγάλος δυστυχώς ο φόβος των επιβατών. Αν είχαμε μιλήσει όλοι μαζί θα τα είχαν μαζέψει και θα είχαν φύγει σίγουρα...».
http://tvxs.gr/news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου