Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ενημερωτική Εκδήλωση ''ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ''

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των μαθητών του ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Κίρρας και του ειδικού σχολείου Άμφισσας στην πλαζ βραχάκια από μέλη του συλλόγου μας, διασώστες του ΕΚΑΒ και στελέχη του Υπολιμεναρχίου Ιτέας.
Οι μικροί μαθητές άκουσαν κάποια ιστορικά στοιχεία για την κατάδυση- ελεύθερη και αυτόνομη - και ήρθαν σε άμεση επαφή με τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείται.
Υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον και ...
πολλές απορίες- διευκρινήσεις.

Ο εκπαιδευτής αυτόνομης κατάδυσης του συλλόγου μας Τάσος Δροσόπουλος ενημέρωσε τους μαθητές και έδωσε πληροφορίες σχετικά με το σύλλογό μας, τις δράσεις και την εθελοντική προσφορά των μελών του.
Στην συνέχεια έγινε κατάδυση επίδειξης από τα μέλη μας Ευθύμιο Σκαρίμπα, Γιάννη Πολυζώη και τον πρόεδρό μας Γιώργο Κατσουλιέρη. Στην συνέχεια έγινε επίδειξη πρώτων βοηθειών από διασώστη του ΕΚΑΒ σε περίπτωση πνιγμού και στελέχη του Υπολιμεναρχείου Ιτέας μίλησαν για το πόσο σημαντικό είναι να διατηρήσουμε καθαρές τις παραλίες μας για το περιβάλλον και για εμάς τους ίδιους.
Τέλος πραγματοποιήθηκε καθαρισμός της παραλίας. θέλουμε να ευχαριστήσουμε πρωτίστως τα παιδιά και των δύο σχολείων, τους διευθυντές τους, τους δασκάλους, τους συνοδούς τους ,τα μέλη του ΕΚΑΒ, το Υπολιμεναρχείο Ιτέας και την πρόεδρο της τοπικής ενότητας Κίρρας.




                                             Εκ του Δ.Σ.
http://krissaiosdive.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου