Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Γνωριμία με τα αναρριχητικά πεδία του Δήμου Δελφών (Αγ. Κων/νος-”Πόρτες”)

Ο βασικός σκοπός είναι να σκαρφαλώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο σε αυτό το νέο πεδίο και φυσικά να απολαύσουμε το τοπίο και την φύση παράλληλα με την συνανστροφή μεταξύ αναρριχητών και των κατοίκων της περιοχής που ανοίγουν την “αγκαλιά” τους για να υποδεχτούν τους αναρριχητές.
Ένα μικρό ενδεικτικό πρόγραμμα της συνάντησης αυτής είναι το παρακάτω και ορίζεται από τους φυσικούς παράγοντες, όπως η ηλιοφάνεια.
Την Παρασκευή 11/5 μεχρι τις...
20:30 θα μας βρείτε στο αναρριχητικό πεδιο “Πόρτες” (δείτε τον χάρτη που έχουμε αναρτήσει, για την πρόβαση και φυσικά θα υπάρχουν σήματα κατά μήκος της οδικής διαδρομής για να σας βοηθήσουν).
Από τις 21:00 θα είμαστε στα γραφεία του Ορειβατικού Συλλόγου Άμφισσας – Σταλλού 8  /Τ.Κ. 33100 – όπου θα σας δώσουμε το φυλλάδιο με τις διαδρομές και την δυσκολία τους.
Το Σάββατο 12/5: αν λοιπόν είσαστε εκεί από την Παρασκευή, διασκεδάστε μέχρι αργά στην Άμφισσα γιατί το πρωί δεν έχει σκαρφάλωμα. μπορείτε να επισκεφτείτε την Άμφισσα, για καφέ ή τσιπουράκι και βόλτες μεχρι τους Δελφούς την Ιτέα και το Γαλαξείδι. Μην ξεχαστείτε όμως … Το αργότερο 14:30 να είσαστε στα βράχια γιατί εμείς περιμένουμε από εσάς να μας πείτε για την δυσκολία των διαδρομών και τις άλλες εντυπώσεις σας.
Εμείς θα είμαστε στα γραφεία του Συλλόγου από τις 12:00 μέχρι τις 14:00 για να υποδεχτούμε αυτούς που θα έρθουν το Σαββατο.
Το βράδυ του Σαββάτου ο Δημος Δελφών θα προσφέρει απο ένα ποτό στους αναρριχητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους.
Την Κυριακή 13/5, πριν ξεκινήσετε το σκαρφάλωμα, να περάσετε όλοι από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του εν βουνέσι, (είναι αυτό το εκκλησάκι κάτω από τα βράχια) που γιορτάζει αυτές τις ημέρες. Εκεί, μέλη του Ορειβατικού συλλόγου και κάτοικοι του χωριού Αγ Κωνσταντίνος θα έχουν ετοιμάσει ένα μικρό μπουφέ για να σας “εφοδιάσουν με καύσιμο”. Σκαρφαλώστε μέχρι αργά και δείτε τον ήλιο να δύει πάνω από τον ελαιώνα.
Εμείς, τα μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Άμφισσας, θα είμαστε δίπλα σας για να κάνουμε παρέα αλλά και για να σας προτείνουμε διάφορες ιδέες και λύσεις στις πιθανές ανάγκες σας κατά την παραμονή σας στην περιοχή.
Σας περιμένουμε να σκαρφαλώσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου