Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ


Ένα μέρος της αγωνιστικής  ομάδας του Ν.Ο.Ι. πήρε μέρος για πρώτη φορά φέτος στους Κολυμβητικούς αγώνες «8ο Κύπελλο Ευρίπου 2012» που διεξήχθησαν στις 28-29 Απριλίου στη Χαλκίδα.
Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Ομίλου έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό αψηφώντας την άσχημη φυσική κατάσταση στην οποία βρίσκονταν αφού οι προπονήσεις ξεκίνησαν 13 Φεβρουαρίου 2012 (το μοναδικό κολυμβητήριο του νομού ήταν κλειστό από 15 Οκτωβρίου 2011). Σημειωτέον δε ότι από 18 έως 22 Απριλίου το Κολυμβητήριο ήταν και πάλι κλειστό λόγω λασποβροχής (όταν τα υπόλοιπα ανοικτά κολυμβητήρια λειτουργούσαν κανονικά ) χάνοντας έτσι σημαντικές προπονήσεις πριν από τους αγώνες.
Πρωτεργάτης των προσπαθειών τους ο προπονητής τους κ. Λουκάς Οικονόμου που με υπομονή και επιμονή ...
παλεύει με το χρόνο ώστε να φέρει τους αθλητές και τις αθλήτριές του σε μία καλή φυσική και αγωνιστική κατάσταση.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους/στις (κατ’ αλφαβητική σειρά) :
1. Γεωργαντά Αλέξανδρο κατέλαβε την 3η θέση στα 200 μ. ελεύθερο, κατέβασε το χρόνο του στα 100μ ελεύθερο και πάλεψε τη δύσκολη γι΄ αυτόν κούρσα (λόγω έλλειψης 4 μηνών προπόνησης) των 400 μ. ελεύθερο
2. Καλύβα Σοφία, κολύμπησε 200 μ. πρόσθιο κατεβάζοντας το χρόνο της
3. Κουτσοκλένη Γεώργιο κολύμπησε 50μ. ελεύθερο κατεβάζοντας το χρόνο του .
4. Οικονόμου Λαμπρινή  κολύμπησε 50μ. ελεύθερο κατεβάζοντας το χρόνο της και 100μ. ύπτιο για πρώτη φορά πετυχαίνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
5. Παρασκευόπουλο Ιωάννη κολύμπησε 50μ και 200μ πρόσθιο κατεβάζοντας τους χρόνους του
6. Σούφρα Ιωάννη κολύμπησε 50μ ελεύθερο κατεβάζοντας το χρόνο του  και 100μ. πεταλούδα πετυχαίνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση
7. Σταθούλα Κωνσταντίνο κολύμπησε 100μ ύπτιο κατεβάζοντας το χρόνο του
8. Τσίρου Αριάδνη κολύμπησε 50μ και 200μ πρόσθιο κατεβάζοντας τους χρόνους της.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριες Λύτρα Ιφιγένεια και Λύτρα Χαρίκλεια για τις επιδόσεις και τις προσπάθειές τους που αν και δεν ανήκουν πλέον στο Ν.Ο.Ι. (και όταν ήταν επί πολλά χρόνια στο δυναμικό του πέτυχαν μεγάλες διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα) δεν παύουν να είναι παιδιά που ζουν, φοιτούν και μεγαλώνουν στον τόπο αυτό.
Ελπίζω ότι το μήνυμα όλων των παραπάνω παιδιών ότι: «Ο αθλητισμός σε βοηθάει να παλεύεις συνεχώς μέχρι να πετύχεις τους στόχους σου», να φτάσει στα αυτιά των αιρετών που εκλέχθηκαν με σκοπό να δίνουν λύση στα προβλήματα των πολιτών και κυρίως να βοηθούν τα παιδιά να ασχολούνται με το άθλημα που τα ευχαριστεί και τα βοηθάει να οικοδομούν υγιείς προσωπικότητες. Η υπεράνθρωπη προσπάθειά τους ας γίνει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα παιδιά που αναλώνουν τον ελεύθερό τους χρόνο μπροστά στους Η/Υ και στις τηλεοράσεις.
Καλή συνέχεια στους αθλητές και στις αθλήτριες και είμαστε όλοι δίπλα σας.

Βάσω Παπακωνσταντίνου – Γεωργαντά
Πρώην μέλος Δ.Σ. Ν.Ο.Ι.
Τακτικό μέλος Ν.Ο.Ι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου