Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΣΤΙΣ 6 ΜΑΪΟΥ 2012 ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΕΛΑ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΕΤΣΙ;;;
Στις 6 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές, όπως ανακοίνωσε και επισήμως ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Μιλώντας στα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου ο κ. Παπαδήμος τόνισε στους υπουργούς ότι για τις επόμενες εβδομάδες θα έχουν διπλό έργο, αυτό της προεκλογικής εκστρατείας, αλλά και τη συνέχιση του έργου της κυβέρνησης.

Επίσης, έκανε έναν μικρό απολογισμό του έργου της κυβέρνησής του, αναφερόμενος ...
κυρίως στο δέυτερο χρηματοδοτικό πακέτο και στο PSI, ενώ σημείωσε πως αυτοί οι μήνες απέδειξαν ότι μπορεί να υπάρξει συνεργασία μεταξύ των κομμάτων.


Σε λίγη ώρα (5 μμ) ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Προεδρικό Μέγαρο, για να παραδώσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Κάρολο Παπούλια.


Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ανακοινώσει τη διάλυση της Βουλής και θα προκηρύξει τις εκλογές, ανοίγοντας και επισήμως την προεκλογική περίοδο.
http://prezatv.blogspot.com/2012/04/6-2012.html

1 σχόλιο:

  1. Όσοι λοιπόν Έλληνες πολίτες έχουν διαφορετική άποψη, από την πρόταση του συνεταιρισμού (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) είναι: τυχοδιώκτες κατά Σαμαρά, ανεύθυνοι κατά Παπαδήμιο, επικίνδυνοι κατά Βενιζέλο. Η έγκυρη δημοσιογραφία και τα ανεξάρτητα ΜΜΕ μας πληροφορούν επίσης ότι: σε περίπτωση που δεν ψηφισθεί ο συνεταιρισμός δεν θα έχουμε φάρμακα, δεν θα έχουμε να φάμε, δεν θα έχουμε μισθούς, θα κρυώνουμε γιατί δεν θα έχουμε πετρέλαιο.
    Πρέπει λοιπόν να στηρίξετε τους δοκιμασμένους, (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), και μη πιστεύετε σε διαδόσεις, ότι τάχα όλοι αυτοί οι σωτήρες μας είναι το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή