Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Έκκληση για βοήθεια του Φιλοζωικού Σύλλογου Άμφισσας

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Έκκληση για βοήθεια
Τα αδέσποτα της Άμφισσας έχουν ανάγκη από την βοήθεια μας. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε πόσο πραγματικά αγαπάμε τα ζώα. Ζητάμε όποια βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε. Ακόμα και την πιο μικρή, για να ανταπεξέλθουμε μια μέρα παραπάνω.
Ο Σύλλογος μας έχει «υιοθετήσει» και καθημερινά ταΐζει, θεραπεύει,...
αποπαρασιτώνει, σκυλιά και γάτες. Όμως ο αριθμός τους είναι δυσανάλογος σε σχέση με τα ελάχιστα μέσα, αλλά και τους ελάχιστους εθελοντές. Μπορείτε και εσείς με εθελοντική προσφορά να βοηθήσετε στην θεραπεία και στο τάϊσμα των αδέσποτων! Το μόνο που θα σας στοιχήσει είναι λίγη ώρα από τον ελεύθερο χρόνο σας. Παρακαλούμε λοιπόν, όποιον μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες (κυρίως τάϊσμα και καθαριότητα), ας επικοινωνήσει μαζί μας. Αν πάλι δεν έχετε χρόνο και επειδή οι υιοθεσίες που γίνονται είναι ελάχιστες σε σχέση με τον καθημερινό αριθμό περιστατικών αδέσποτων, όπως κι εσείς καταλαβαίνετε, υπάρχει διαρκώς ανάγκη για αναλώσιμα είδη (εμβόλια, φάρμακα, αντιπαρασιτικά λουράκια για σκύλους, αντιπαρασιτικές αμπούλες για γάτες, παλιά χαλάκια ή σεντόνια) αλλά κυρίως για τροφή: Ξηρά τροφή και κονσέρβες για σκύλους και γάτες κάθε ηλικίας.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τους κ.κ. Νικόλαο Καρυδάκη Διευθυντή του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Άμφισσας για την ευγενή προσφορά τεσσάρων (4) σάκων ξηράς τροφής και τον κ. Γαζή Γεώργιο επιχειρηματία για την σε μόνιμη βάση προσφορά 20 κιλών ξηράς τροφής κάθε μήνα.
Ο Σύλλογος μας δεν λαμβάνει καμία χρηματοδότηση ή ενίσχυση από κανένα φορέα και όσα καταφέρνει να κάνει για τα αδέσποτα γίνονται μόνο χάρη σε εσάς. Σας ευχαριστούμε πολύ!
Τηλ. επικοινωνίας: 6946007411 Κ. Ταγκαλή Μανίνα
e-mail: amfissapets@in.gr    
 Ιστοσελίδα: http://amfissapets.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. κουταβι παρατηθηκε στους γαλλικους μολους ιτεας...οπως και πολλα αλλα που βρεθηκαν νεκρα...αυτο ομως ειχε την τυχη να βρεθει ζωντανο και ΝΑΙ ειδα ποιος το παρατησε εκει...τι κανουμε?το εχω το σκυλακι αλλα δεν μπορω να το κρατησω...δεν μπορουσα να το αφησω εκει...τι μπορω να κανω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή