Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Να λειτουργήσει το κολυμβητήριο Ιτέας

ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964
Γραφεία: Δημοτικό  Κολυμβητήριο  ΙΤΕΑΣ
ΤΗΛ./FAX: 22650-34114  
email: noiteas@otenet.gr


Ανοικτή επιστολή προς τον Δήμο Δελφών

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,  Αξιότιμη κα. Αντιδήμαρχε Ιτέας ,

ύστερα από τις  δύο επιστολές μας ( στις 11.11.2011-Αρ. Πρωτ. 669  προς  τον κ. Δήμαρχο  και στις  15.12.2011-Αρ. Πρωτ. 670  προς  την κα  Αντιδήμαρχο) που δεν έχουν απαντηθεί, σχετικά με την λειτουργία του κολυμβητηρίου, αναγκαζόμαστε να “εγκαινιάσουμε”  μια  νέα μορφή επικοινωνίας,  αυτή της δημόσιας αλληλογραφίας...

Σκοπός  αυτού του  τρόπου είναι μήπως ανατρέξετε στις επιστολές μας και  απαντήσετε για τις προθέσεις σας σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας του μόνου κολυμβητηρίου στην Φωκίδα, που  καλύπτει τις ανάγκες  άθλησης  60 –80 παιδιών το χειμώνα, που σχεδόν διπλασιάζονται το καλοκαίρι, θεωρώντας ότι η άθληση είναι η μεγαλύτερη ανάγκη για τα παιδιά, μετά την εκπαίδευση.

Ο  Ναυτικός  Όμιλος  Ιτέας  έχει δύο τμήματα υποδομών (ηλικιών 4 έως 9 χρονών), τμήμα προαγωνιστικής κατηγορίας (ηλικίας 9 έως 11 χρονών), τμήμα αγωνιστικής κατηγορίας (άνω των 12 χρονών), τμήματα υδατοσφαίρισης (ανδρών και γυναικών) και ενηλίκων. Όλοι οι παραπάνω αθλητές και αθλήτριες βρίσκονται  σε αγωνιστική απραξία από τις  12  Οκτωβρίου 2011 καθώς  ελλείψει  πετρελαίου δεν θερμαίνεται η  πισίνα, με συνέπεια την αδυναμία προπόνησης και τη  μη συμμετοχής του Ομίλου  μας- για πρώτη φορά στην ιστορία του - στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!

Επιπλέον  σαν  απάντηση στην  τρομοκράτηση  λόγω  κρίσης, σας  γνωρίζουμε  ότι  με  τις  ίδιες  συνθήκες  τα  Δημοτικά Κολυμβητήρια Καρπενησίου, Λαμίας, Χαλκίδας και Βόλου παραμένουν ανοικτά.

Μπροστά στο  ζοφερό προδιαγραφόμενο μέλλον του ιστορικού Ομίλου μας, ενώνουμε τη φωνή μας με τους 31 φορείς  του Δήμου Δελφών που  συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημά μας για την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου.


                                                        Με  τιμή



                                              Το   Δ.Σ.  του  Ν.Ο.Ιτέας

2 σχόλια:

  1. Ανακοίνωση του ΝΟΙ όπως δημοσιεύτηκε στο iteanet στις 5/12:
    "Ύστερα από φήμες που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου από ανώνυμους γονείς, το Δ.Σ του Ν.Ο.Ιτέας ενημερώνει τα μέλη του ότι :
    μετά από συνεχή επικοινωνία με το Δήμο Δελφών και συγκεκριμένα γραπτή επιστολή στο Δήμαρχο κ. Νικόλαο Φουσέκη (669 / 11.11.2011) και συναντήσεις με την Αντιδήμαρχο κα Γιώτα Λαϊνη , πήρε τη διαβεβαίωση ότι το κολυμβητήριο θα τροφοδοτηθεί με πετρέλαιο μέσα στο επόμενο 15νθήμερο.
    Εφόσον αυτό πραγματοποιηθεί, οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν κανονικά πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
    Όσοι γονείς πραγματικά ενδιαφέρονται, μπορούν να επικοινωνούν με το Δ.Σ του Ν.Ο.Ιτέας."

    Μήπως τελικά είχαν δίκιο οι γονείς που διαμαρτυρήθηκαν τότε και οφείλετε να δημοσιεύσετε και μια έγγραφη συγνώμη προς αυτούς;
    Λέμε και κανένα αστείο να περνάει η ώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ίσως να κρατιέται πρωτόκολλο για τις διαμαρτυρίες, θέλουν να τις κάνουν οι ίδιοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή